Uncategorized

Elin Kling for H&M

 

LYCKA. De här två godingarna var det som lurade ute i hallen. Ibland har jag sådan tur att det är sjukt. Detta brukar speciellt gälla alla typer av specialkollektioner och samarbeten som H&M gör. När de hade kollektionen av Jimmy Choo fanns det endast ett par skor jag kunde tänka mig. Det var också det enda par som fanns kvar under mellandagsrean, vilket gjorde att jag kunda klicka hem dem för halva priset. När det gäller Garden Collection hade jag spanat in två blusar, en vit vid och en blommig. Den vita fanns på nätet. Den blommiga tog slut lika fort som den hypade, färgglada tunikan, men nästa dag svängde jag förbi H&M och någon hade lämnat tillbaka sin top, ett ensamt exemplar hängde på en hängare längst in i hörnet. Min! Mina favoriter ur Lanvin-kollektionen klickade jag hem två för en nu i mellandagarna, men flytet slutar inte där.

 

Igår släpptes Elin Klings kollektion för H&M, och jag hade för en gångs skull ambitionen att verkligen köa. Jag ville ha väskan. Men det blev inget av det, tack vare min snedvridna dygnsrytm. Så med en fåfäng förhoppning om att min tur skulle hålla i sig tog jag en tur dit idag efter jobbet. Kanske hade någon lämnat tillbaka något? Och vad ser jag då, om inte just de byxorna jag vill ha och just den klänningen jag tyckte var så himla fin. I min storlek båda två. Enda anledningen till att det var väskan jag ville ha var helt enkelt för att jag insåg att det var omöjligt att de båda drömplaggen skulle finnas kvar i min storlek. 10 butiker i hela världen säljer denna hypade kollektion. Hur skulle det ens kunna vara möjligt att jag fick som jag ville? Men det fick jag. Väskan kan inte mäta sig med det här. Det är total lycka. Nu blir det nudlar resten av månaden, men det gör ingenting. Absolut ingenting. (btw insider-tips! Silverkostymen är gudomlig och finns kvar i många ex inne i Nordstan! Hade inte ekonomin satt stopp hade även den vart min)

 

byxor 399 sek och klänning 499 sek, båda från Elin Kling for H&M

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Jenny
  February 4, 2011 at 7:35 pm

  sv; ja mintgrönt är himla fint 🙂

  åh men sicken tur du har, grattis!

 • Reply
  Josefin
  February 5, 2011 at 12:31 am

  Hahaha jösses vilken tur du har! 😀 Hoppas jag kommer ha samma tur när Conscious-kollektionen släpps! 🙂

 • Reply
  STYLE CRUSH
  February 5, 2011 at 11:42 am

  ÅH JAG VILL OCKSÅ HA!!! 😀

  sv: näru, vi fick icke köpa innan kunderna 😛

 • Reply
  Emma Hå
  February 10, 2011 at 10:08 am

  @Josefin: Man kan ju hoppas att det inte bli lika stor rusning efter Concious Collection eftersom där både finns fler plagg och inte är sammarbete med någon. Men å andra sidan var ju Garden Collection rätt utplockat förra året…

  //Emma Hå

 • Reply
  Mika
  February 16, 2018 at 6:36 am

  Du har inte tröttnat på din Elin Kling klänning och vill sälja den? 😀 Är intresserad 🙂
  Mikasellbom@gmail.com

 • Leave a Reply