Menu
lifestyle

om jag någonsin får tag i dig…

ANUS. Aah, jag blir så trött. Just som allt går så bra och livet är allmänt gött så händer detta. I lördags kom min väska bort, och jag spenderade hela gårdagen, från morgon till kväll, med att leta efter den på varenda möjlig och omöjlig plats över hela Chalmers. Jag promenerade tom vägen över Johanneberg jag gick på kvällen (då jag dock inte hade min väska med mig) två gånger och spanade i buskarna ifall jag tappat den. Men den är borta, liksom min plånbok innehållandes mina bankkort, busskort, diverse nyckelkort och personalkort, min splitternya mobil, mina hemnycklar och tyvärr också min kamera.

 

Jag är sjukt ledsen, men mest arg, för någon måste ha tagit den med tanke på att jag letat överallt. Bitter och arg och sur. Och sova kan jag inte heller. Så nu vet ni det, och jag tänker skita i allt den här veckan, begrava mig i tentaplugget inför tentan på lördagen och odla mitt hat mot världen. Bloggpaus alltså. Jag återkommer om en vecka, förhoppningsvis med min kamera åter i min ägo och plånboken intakt, men man vet aldrig. Jag ger det idag också att komma fram, sen är det jag som maxar drulleförsäkringar och beställer nya kort. Så ni vet.

2 Comments

 • Emma says style, love & rock and roll.
  November 21, 2011 at 09:04

  åååh så jävla surt, och faaan om någon hittar väskan, kan de inte bara lämna den till polisen?! Fast det finns ju oärliga människor. HUvva.

  Reply
 • Emma Hå | shoes and beyond
  November 21, 2011 at 09:17

  @Emma says…: Eller hur =( Och det är någon som har hittat den, för den är flyttad på. Fanns inte kvar där jag lade den. Och det värsta är att jag känner alla som hade tillträde dit, alltså har någon i min umgängeskrets tagit den. Det gör mig ännu argare.

  //Emma Hå

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.