Menu
lifestyle

parmiddag

Igår gjorde jag något som är förunnat de som har ett monogamt förhållande, nämligen att gå på parmiddag. En av mina bästa vänner hade bjudit in mig och min grabb till honom och hans tjej, lagat mat, tänt ljus och tankat smooth jazz att lyssna på till både apertifen och avecen. Trots att maten var god, sällskapet trevligt och tillställningen riktigt mysig så var det en högst ironisk middag. Vi höll pompösa tal för varandra, pratade fisförnämt om ettikettregler och fnissade åt hela situationen. Drack rödvin gjorde vi också, hehe. Efteråt drog vi till Armstödet och körde en livestreamad capscirkel inför hela student-Sverige. Efterfesten slutade sent, idag är jag hemma och myser med min grabb, planerar veckan och frossar i potatis och chokladpraliner. 
 
Fler bilder finns här (för vänner på facebook)

2 Comments

 • X
  January 6, 2014 at 11:16

  det låter förvirrande när du skriver "min grabb" de allra flesta skulle tolka det som "min son". det samma gäller "min tös" som blir "min dotter"

  Reply
  • Emma Hå
   January 6, 2014 at 14:03

   Hmm ja det kanske du har rätt i… haha! Har inte ens tänkt på det! Det är så självklart i min vänkrets att man menar sin pojkvän, eftersom ingen av oss har barn, men skall tänka på det =)

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.