lifestyle

workouts of the week

Måndag: fartlek 5,7 km
Tisdag: axlar, rygg, triceps + 25 min cardio
Onsdag: vilodag
Torsdag: ben, rumpa + 20 min cardio
Fredag: fartlek 5,3 km
Lördag: vilodag
Söndag: vilodag
 
Ja, så här har vi min första officiella träningsvecka! Det har blivit något av en kom-igång-vecka då jag både varit osäker på hur mitt knä skall hantera belastning och inte haft den blekaste aning om hur man använder ett gym. Fartlek betyder här en blandning av jogging, spurt och powerwalk i ganska (ibland VÄLDIGT) kuperad terräng med tusen backar upp och ner. Pulstopparna var många och det blev en sorts naturlig intervallträning för att kicka igång löparlusten igen. 
 
Gympassen bestod mest i att gå runt och prova allt jag såg, men när jag väl fick in snitsen med hjälp av S så blev det en hel del träning ändå. Träningsvärken har inte låtit vänta på sig, framförallt min otränade rygg har fått sin beskärda del av stelhet och smärta. Jag har fått lite mera kött på benen nu när jag skall försöka fixa till ett träningsschema som jag tänkte följa under vintern, och som startar nästa vecka. På det stora hela har det vart en rätt chill vecka, jag känner mig full av energi och motivation att ta tag i min kropp, och av någon märklig anledning känner jag mig redan vältränad. Jag skall försöka komma ihåg den känslan om några veckor när första platån kommer. 
 
Jag tänkte göra ett sådant här inlägg varje söndag, så ni får se sammanfattat vad jag har tränat, och kanske även i framtiden ungefär hur det gått med maten, om jag fått i mig tillräckligt med proteiner, om jag fuskat mycket osv osv. Vad tycker ni? Är det intressant? Skriv gärna en kommentar! 

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.