Menu
lifestyle

Workouts of the Week

Måndag: Löpintervaller 2 x 1000 m + allmän styrka överkropp

Tisdag: vila
Onsdag: vila
Torsdag: vila (konferens)
Fredag: vila (konferens)
Lördag: löpning 5,8 km
Söndag: långpromenad ca 7 km
 
Förra veckans träning såg ut så här, och ja, den lämnar väl en del att önska. Konferensen ställde till det både i mitt mat- och löp-schema men det får väl gå den här gången. Tre pass är ändå mer än vad många tycks hinna med. Ambitionen för denna veckan är att försöka göra något varje dag, förutom möjligtvis Valborg på torsdag, då jag skall göra annat hela dagen. Vad har ni för träningsplaner i veckan? 

6 Comments

 • Elin
  April 27, 2015 at 10:15

  Kul med löpintervall. Vad innebär 2 x 1000?

  Reply
  • Emma Hå
   April 27, 2015 at 10:21

   Det är att man springer intervaller som är 1000 meter långa, alltså en km, och sedan vilar 2 minuter och kör en till =) Målet är att klara 8 sådana intervaller i rad i tävlingsfart, men nu ligger jag bara på två… =(

   Reply
 • Frida
  April 28, 2015 at 00:26

  Har inte sprungit intervaller på typ fem år men blev inspirerad av ditt inlägg och stod (på löpbandet iofs) och köttade mig igen nått "get fit" program 4-1. Så stört jobbigt!! Men liite kul också

  Reply
  • Emma Hå
   April 28, 2015 at 09:44

   Kul att du blev inspirerad! Intervaller behöver verkligen inte vara så hemskt som folk säger, jag brukar tycka att det är riktigt kul, speciellt de kortare då man kan kuta som bara den och bli rejält slut i flåset =)

   Reply
 • elin
  April 28, 2015 at 11:58

  Åh, det låter ju spännande. Det ska jag prova i dag. Jag är inte så bra på att springa, men vill verkligen bli bättre. Jag ska nämligen på träningsläger om 2,5 veckor (Korsika) och är övertygad om att det kommer att bli en del löpning. Hjääälp!

  Reply
  • Emma Hå
   April 28, 2015 at 12:07

   Jag tror inte på att någon är dålig på att springa, man har bara mer eller mindre bra kondition =) Kör korta intervaller på skogsstigar, typ uppför en backe och promenera ner igen, eller spring en kuperad slinga där du kutar upp för varje backe och stannar och vilar lite efteråt. ett roligt sätt att fort bli snabbare!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.