Menu
lifestyle

2019 är redan bättre än 2018

Då var det nytt år, och jag känner personligen att det här året kan inte bli sämre än förra året. 2018 var de stora förändringarnas år, på både gott och ont, och det var verkligen en berg-och-dalbana. Ny lägenhet, nytt jobb, ny kille, och flera av mina bästa vänner har också rört om i sina liv med husköp, partners som tillkommit och försvunnit. Det hela kulminerade med en djup dal när min morfar gick bort i mellandagarna, och jag avslutade året med ett riktigt storbråk med min kille och vi låg och skrek på varandra i flera timmar.

Sen dess har det bara gått uppåt, och alla röda dagarna runt jul gav lite välbehövd ledighet. Nu tänker jag att det är dags att ta nya tag. Imorgon och på tisdag är jag kvar på gamla jobbet, sen är jag ledig onsdag och på torsdag börjar jag på det nya. Jag har blivit sams med Filip, och idag har jag ägnat 9 timmar åt att städa, tvätta, ta ner julpynt i källaren och packa upp några kvardröjande flyttkartonger. Känns fräscht och redo för det nya!

Igår så var jag hemma hos Frida i hennes nya lägenhet, där vi och Jenny käkade middag för att senare på kvällens presenteras för Fridas nya kärlek. Supertrevlig kille, han får godkänt från oss! Vi svängde förbi en stund på Strike & Co i Gamlestaden med, men det var verkligen ingen höjdare. En i mitt sällskap fick gå tillbaka till baren flera gånger för att det var sprickor och lösa flisor i hans ölglas, och jag såg minst en minderårig flicka bli serverad ett glas vin. Kändes mer som fritidsgård än bowlingpub – dit kommer jag inte gå igen ifall ni undrade. Var hemma redan vid 22.30, nöjd med att få träffa mina tjejer och att få lägga mig i tid. Här kommer några bilder från kvällen:

Tack tjejer för en mysig kväll och tack till mig själv för en lugn helg.

Nu taggar vi 2019 – new year, new life!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.