fitness

Anmäld till lopp

Livet fortsätter att gå upp och ner i rasande fart. I ett försök att återfå energin så har jag sprungit några kilometer på löpbandet varje dag den här veckan, och bestämde mig idag på lunchen för att lägga några av mina surt förvärvade slantar på den hiskeligt dyra anmälningsavgiften till Göteborgsvarvet 2019. Jag minns känslan i våras, när jag ingenting hellre ville än att bara vara med och köra. Och den här gången ska jag vara med. Halvmaran är ingen distans som skrämmer mig längre.

I samma veva så anmälde jag mig också till Sylvesterloppet på nyårsafton. En mil känns som ett lagom projekt just nu. Jag fortfarande orimligt rädd för alla pass över 10 km, och några långpass lär det inte bli förrän till våren. Kanske någon lång powerwalk, men det är allt. Så en distans som jag kan förbättra genom att blanda intervaller, tröskelpass och lugna distansrundor på upp till 8 km känns helt rätt just nu. Jag känner ingen stress inför det, utan är faktiskt taggad. Jag behöver mer löpning i mitt liv.

Spara

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  October 26, 2018 at 12:58

  Härligt :)

 • Reply
  Hannas krypin
  October 28, 2018 at 22:11

  Vad roligt med inplanerade lopp. Jag ska springa årets sista lopp nu på lördag. Satsar på personbästa. Om det inte blir snö förstås. Då får jag ta fram pannbenet som jag vet att jag har där någonstans.

  • Reply
   Emma Hällbacka
   October 29, 2018 at 09:10

   Åh grymt! Vilket lopp är det? Stort lycka till! :D

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.