lifestyle

Att mötas och prata är så viktigt

img_8547

Löparutmaningarna står för dörren

Vet ni, ibland krävs ingenting mer än en kopp te och ett samtal för att komma på banan igen. Eftersom jag och Träningsblogga-Ida bor bara ett stenkast ifrån varandra så möttes vi upp på ett lokalt café igår efter jobbet för att prata lite träning och blogg. Vi är inne i likadana svackor just nu: ursäkterna haglar, det är mycket på jobbet, vädret är bajs, bla bla bla… trots att vi både har våra livs största löparutmaningar inbokade nästa år, jag ska springa Stockholm marathon och Ida ska springa 27 km i fjällen. Men jag tycker ändå att jag kände den där lilla gnistan av träningsmotivation igen efter vår fika!

Bloggprojekt och företagande

Vi pratade också om 2017 och allt vad det innebär med kommande bloggprojekt, hur vi ska styra vidare Bloggar om hälsa, och annat skoj som kommer att bli SÅ bra! Inget är såklart spikat ännu, men jag kommer garanterat att berätta mer när det är dags. Jag har nu varit egenföretagare i lite mer än ett år, och det är fantastiskt roligt måste jag säga. Sakta men säkert känns det ändå som om livet går åt ett positivt håll. Jag kommer att storsatsa på bloggen och företaget under 2017, och det kommer att bli fantastiskt! Jag ska sitta hela natten och göra en viktig uppdatering av bloggaromhalsa.se, men därefter ska jag lägga fokus på att göra ett formtoppningsschema. Jag ska trots allt springa en mil om 3 veckor. Grundträning har jag, benstyrka så det räcker. Men konditionen lämna mycket att önska. Nu kör vi!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  December 8, 2016 at 16:59

  Tack för all inspiration! Tänk att en fika kan göra så mycket!
  (Nu ska jag ut och springa, iiiiih!)

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 8, 2016 at 19:46

   Tack själv! :D jag ska se om jag hinner klämma in ett rejält pass imorgon mellan jobbet och julbordet ^^ verkar ju inte ha blivit något mer av min begynnande förkylning :D

 • Reply
  Mikaela
  December 8, 2016 at 19:50

  Jag funderar på att starta en blogg, men vet inte vart eller hur jag ska starta?
  Isånnafall en träningsblogg då jag älskar löpning och styrketräning.
  Ha en härlig helg.

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 8, 2016 at 19:53

   Det tycker jag absolut att du ska, finns ingenting roligare än att blogga! :D Jo att träna då kanske. Eller att blogga om träning ^^

   • Reply
    Mikaela
    December 12, 2016 at 11:14

    Jag har iallafall börjat med att skaffa en instagram om min träning. Mikaelaspringer heter jag där :) Om du vill kika. Har inte hunnit lagt ut något speciellt än. Men det kommer :)

 • Reply
  Mari
  December 9, 2016 at 06:54

  :) Bästa ni! SÅ spännande detta ska bli.

 • Reply
  Trail & Inspiration
  December 9, 2016 at 14:11

  Så himla kul att träffa bloggkollegor! :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.