livsstil

AW hos Influencers of Sweden

Livet är kaos just nu. Att vara osäker på sitt boende, sin inkomst och sina relationer samtidigt är fan tufft. Men jag tänkte iaf dela med mig av en av höjdpunkterna under de senaste veckorna, nämligen när jag var på afterwork på Influencers of Sweden’s mysiga högkvarter på Södermalm i Stockholm när jag var där i mitten av mars.

Jag åkte ju dit för att gå på STHLM heartbeat, men fick en ledig fredagskväll över i schemat. Det tog inte lång tid att få folk pepp på att träffas och prata lite blogg, och rätt vad det var hade Linda bjudit in oss alla till InoS, där vi åt hämtmat och drack vin, tog mängder med fula bilder och minglade runt lite på ett väldigt informellt vis. Eftersom jag missade den stora influencerkonferansen TIC (den krockade med löpcoachutbildningen) så kändes det här verkligen kul, att åtminstone få träffa lite kollegor även om jag gick miste om det stora eventet.

Jag vet inte hur många lager meta det blev av den här uppställningen, men Linda tar kort på Fredrik Wass som tar kort på mig när jag tar en selfie samtidigt som jag tar kort på min telefon… haha! Sånt som händer när man sätter ett gäng bloggare, två kameror per man och en bib vin i samma rum.

Och så hade jag såklart på mig halsbandet som jag vann i julkalendern hos min bloggkollega Anna Munkhammar. Superfint och verkligen kul att ha ett fysiskt föremål som kan få symbolisera mitt yrke när jag är ute i den verkliga världen och inte bara sitter vid datorn i morgonrock och ruffsknut, hehe.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  La Linda / Influencers of Sweden
  April 6, 2017 at 10:34 pm

  Hahaha, ÄLSKAR meta-bilden!! Och så rackarns lurigt när flera ben i den där tre-enigheten knakar samtidigt. Jag tänker på dig, hojta om du behöver pepp! 😀

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 6, 2017 at 10:40 pm

   Ja den är allt bra fin 😉

   Mm det är tufft alltså. Men jag klarar mig alltid! Men tack för att du tänker på mig <3

 • Reply
  Mari
  April 7, 2017 at 6:58 am

  Vilken härlig kväll ni fick 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 8:23 am

   Ja den var allt härlig! 😀

 • Reply
  Hanna
  April 7, 2017 at 3:15 pm

  Vilken rolig kväll!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 8:18 pm

   Ja den var superhärlig 😀

 • Reply
  Anna Munkhammar
  April 12, 2017 at 1:25 pm

  Linda visade mig att du haft halsbandet. Så himla fint och kul att du använder det <3

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 12, 2017 at 1:47 pm

   Ja det är ju verkligen superfint, och precis min stil! 😀

  Leave a Reply