Menu
lifestyle

Barebells Blueberry Cake

Recension Barebells Blureberry Cheesecake Proteinbar

Har ni testat den här nyheten från Barebells ännu? Jag hittade dessa på Hemköp i Nordstan, så tänkte såklart att jag måste prova! Jag gillar ju verkligen deras sommarsmak Lemon Curd med det där sötsyrliga fruktiga (och hoppas verkligen att den ska bli en del av ordinarie sortimentet!). Tro det eller ej, men jag är ingen chokladtjej – långt ifrån. Jag tycker snarare att choklad hör hemma på julen och ingen annanstans. Jag föredrar alltid det syrligt friska framför det mustigt söta. Och Barebells Blueberry Cake gjorde mig inte besviken.

Barebells Blureberry Cheesecake Proteinbar

Nu är jag iofs förkyld när jag provsmakade den för första gången så mina sinnen är lite off, men jag tyckte den var hur god som helst. Söt och frisk med mild och krämig blåbärssmak. Just blåbär gör ju sig så himla bra i den här typen av godsaker tycker jag. Konsistensen på själva “mitten” är dock lika seg och torr som proteinbars brukar vara (kan dom inte göra en proteinsmet som smakar som Mars någon gång), men den vita choklad-coatingen smakar himmelskt, speciellt med lite krispiga blåbärsbitar på.

Barebells Blureberry Cheesecake

Jag tycker dock inte att den slår Lemon Curd, och ibland är det riktigt gott med en salted caramel, men annars har nog den här snabbt lyckats inta en top-3 plats iallafall, vilket inte är dåligt, då jag generellt sett inte är alltför förtjust i proteinbars i allmänhet. Som godis har jag valt något annat, för SÅ god är den inte, men som mellanmål när man är trött och sugen på något sött mellan jobbet och träningen så kommer den ha en given plats i min väska. Den innehåller 20 g protein och 18 gram kolhydrater, vilket också är rätt så bra proportioner för ett efter-tränings-mål. Och det slog mig plötsligt att den kanske skulle vara smarrig delad i små bitar till vaniljglass och blåbär…

Du kan köpa Barebells Blueberry Cake här, eller en hel låda här.

Recension Barebells Proteinbar Blureberry Cheesecake

Har du provat Barebells Blueberry Cake än? Vad tycker du?

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

1 Comment

  • Veronika Bengtsson
    September 27, 2019 at 18:56

    Jag har testat Blueberry Cake och tycjer5den är god! Kul att följa dig p din blogg! Kram

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.