Menu
lifestyle

Bloggens design och framtid

img_9684

Jag har suttit hela morgonen och slitit mitt hår över den här förbaskade bloggen. Ända sedan jag bytte adress i höstas så är det små buggar som har vart som en nagel i ögat på mig. Ni har säkert inte ens lagt märke till dem, men jag har gått runt och blivit lite argare för varje dag som gått, och igår bestämde jag mig för att sätta mig ner och fixa skiten. Och så funkar det inte. Ett tag var jag i desperation nästan redo att ta bort bloggen, haha. Men oroa er inte, det är bara tankar, bloggen kommer aldrig att försvinna.

Ni verkar ju gilla bloggdesignen iallafall

I min läsarundersökning som jag gjorde i julas så tyckte hela 96,8% att bloggen är snygg (tack!!) och det gör ju såklart att de här buggarna känns som en fisar i vinden, men jag vill ändå försöka fixa dem. Och när jag ändå är i webdesign-mode, kanske finns det något annat som ni har funderat över som ni skulle vilja ha på sidan? Eftersom “bara” 80% av er tyckte att den var lättnavigerad, så kanske det finns något jag kan göra för att göra bloggen lättare att surfa runt i? Någon som har något förslag? Annars ska jag återgå till att svära över koden som vägrar göra som jag vill, och sedan göra mig av med aggressionerna på ett lördagsfyspass med min syster, som kommer till Göteborg ikväll för lite girl’s night out.

Har ni några önskemål om bloggens design eller navigering innan jag stänger affären?

6 Comments

 • Janina Korpe
  January 21, 2017 at 20:52

  Jag tycker det är svårt att hitta gamla inlägg. Skulle vilja komma åt månad för månad lättare och inte behöva scrolla så långt ner. Hade du haft blogg innan denna? Är den länkad nånstans?

  Liten önskan till träningsbloggar också: när jag kollade in där så såg jag ingen bra presentation över bloggarna som är med , vad deras mål är osv.

  Reply
  • Emma Hällbacka
   January 23, 2017 at 11:41

   Tusen tack för feedbacken! :D Kan glädja dig med att det snart kommer bli ändring på detta ;)

   Reply
 • Camilla
  January 21, 2017 at 21:38

  Jag håller med föregående talare! Nåt enkelt sätt att komma åt arkivet vore uppskattat 🙂

  Reply
 • FREEDOMtravel
  January 22, 2017 at 22:30

  Jag tycker att bloggens design är väldigt ren och snygg! Känner igen det där med att slita sitt hår över bloggen. Vi började göra om vår header men är fortfarande inte nöjda, och nu har jag absolut inte tid …blä

  Reply
  • Emma Hällbacka
   January 23, 2017 at 09:34

   Ja att man aldrig blir nöjd… och sen oavsett hur nöjd man är så tröttnar man senare ändå ;)

   Reply
 • Helena FREEDOMtravel
  January 22, 2017 at 22:32

  Jag vet inte om min kommentar fastnade i papperskorgen/skräpfiltret …? Kolla gärna där! Provar nu utan att fylla i bloggadressen …

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.