Börja här!

Om du är som de flesta av mina läsare så är du också en sådan som jämt tvivlar på din förmåga. Du tror att du inte kan springa för att du är tjock, att du inte kan ha fina träningskläder för att det “inte passar sig” eller att man måste vara på ett visst sätt för att vara vältränad och hälsosam. Du kanske är som jag, en perfektionist och en allt-eller-inget-person, den eviga måndagsbantaren som ger upp så fort en detalj inte bli som du tänkt dig. Kanske är du tom en sån som drömmer att du vore en sån som tränar och är hälsosam, men tror att du helt enkelt inte kan. Well, let me tell you: du har fel – men du är på precis rätt ställe!

Jag har aldrig varit en tränande person. Jag sprang lite grann som tonåring, men mest för att bli smal. Det var först 2015, 26 år gammal och med en lång period av studier, vild fest och inte en krona över till nyttig mat bakom mig, som jag fann löpningen på nytt. I samma veva bestämde jag mig för att överge min gamla karriär som astrofysiker innan den knappt börjat, och starta företag av den här bloggen istället. Sedan dess ägnar jag mig åt att försöka göra världen till en mer upplyst, hälsosam och glädjefylld plats genom att göra mitt bästa för att inspirera och motivera er här i bloggen och mina andra sociala kanaler.

Jag har fortfarande långt kvar. Kilona sitter hårt efter år av dåliga vanor. Jag kämpar dagligen med ett sockerriskbruk som har mig hårt i klorna, och har såklart motivationssvackor som alla andra. Men jag har bevisat mina förmågor genom att springa flera halvmaror och drömmer om marathon, jag har utbildat mig till löpcoach och leder löpargrupper för nybörjare, och i bakhuvudet finns tankarna om min första bok. Se det här om en inbjudan att hänga med på resan, för jag tror vi har mycket att lära av varandra. Är du ny läsare här så lämna jättegärna en kommentar och presentera dig! Annars kommer här några tips om du vill läsa vidare:

Jag har en VIP-klubb för er som verkligen vill satsa på er träning och hälsa. Den består av ett inspirationsmejl som kommer ut varannan vecka (ungefär) till alla som har signat upp sig via formuläret nedan. Då får man också tillgång till den slutna facebookgruppen “Träningsmotivation, träning och övervikt”, samt till ett ständigt växande bibliotek av nedladdningsbara checklistor, miniguider och strödmaterial som kan hjälpa dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Det är bara att lämna din email så är du med, och det är självklart helt gratis!

Vårtävlingarna Svarttjärn

Jag finns också på flera andra platser än just här på bloggen. Du kan prenumerera på mina inlägg på bloglovin för att inte missa något. Du kan gilla min sida på facebook, där jag dagligen länkar alla nya inlägg samt en massa annat skoj som jag tror att ni kan ha nytta av. Du kan också följa mig på instagram där det är färgglad löparglädje för hela slanten, hänga med när jag samlar inspiration på Pinterest, och så kan du följa min detaljerade träningsdagbok på jogg.se. De läsare jag redan har är ruskigt duktiga på att kommentera och engagera sig, så jag hoppas att du ska känna dig trygg att delta i debatten, och att du ska hitta något som passar dig!

Och återigen, varmt välkommen hit!

Spara

Spara

Spara

Spara