träning

Dan före varvet-dan

Hjälp vad den här veckan har gått fort! Nyss var det långt kvar till varvet och nu är det plötsligt mindre än 24 timmar tills jag är i mål. Eller ja, det vet man ju aldrig, för Universum tycks vara emot mig idag. Dels så är jag fortfarande öm och stel i vänster vad, dels har jag en satans huvudvärk och dels är det så himla varmt att jag är rädd att kollapsa imorgon, speciellt eftersom mina stresshormoner är ur balans efter kortisonkuren.

Men jag laddar tappert med magnesium, chips, pasta och mängder av vatten. Just nu är jag inte inställd på att persa, varken på halvmaran eller på varvet. Jag blir nöjd om jag tar mig runt i stilla lufs på under 3 timmar, men skulle det bli att jag får stanna och gå, antingen pga kramp i vaden eller värmeslag eller något annat otrevligt, ja då får det bli så och jag tänker vara nöjd ändå. Huvudsaken är att jag kommer runt levande och med hälsan i behåll, för imorgon kväll har jag planerat in lite skoj med några av mina bästa vänner här hemma. Typ utflyttningsfest liksom. Vi ska dricka upp slattarna i barskåpet och jag ska skryta med min medalj.

Så jag satsar på att alltigenom springa på känsla och försöka njuta max av morgondagen. Göteborg kommer att visa sig från sin bästa sida, och jag tänker inte vara den som inte vet att uppskatta dessa sällsynta soliga folkfester. Och om ni ser mig vid starten, på banan eller i målet, tveka in att komma fram och säga hej, och hjälp mig gärna ta en bild haha. Min loppfotograf aka sambo är ju numera mitt ex och alla mina löparvänner ska springa samma lopp, så annars får ni stå ut med enbart selfies i den stora lopprapporten nästa vecka.

Stort lycka till alla ni som också springer imorgon, nu kör vi!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  jeanette sandelin
  May 20, 2017 at 6:46 am

  Heja dig! Om tre år bor jag i Göteborg igen och då skall jag kanske också springa varvet.
  Och/eller halva Göteborgs Marathon.
  Lycka till idag <3
  Kram fr sö Dalsland

  • Reply
   Emma Hällbacka
   May 20, 2017 at 9:09 am

   Du planerar långt i förväg hör jag 😀 Men det är bra att ha mål! 😀

 • Reply
  Nilma I Form
  May 20, 2017 at 10:31 am

  Hoppas det går bra! Hejar på!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   May 20, 2017 at 10:39 am

   Tack! 😀

 • Reply
  Johanna
  May 21, 2017 at 8:07 pm

  Vilken underbar race report! Stort grattis till grymt lopp!!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   May 21, 2017 at 8:12 pm

   Tack så mycket! 😀 Och kul att du gillade rapporten! ^^

  Leave a Reply