vardag

Decemberstressen är här

Alltså, jag har konstant dåligt samvete för att jag bloggar och instagrammar för lite. Jag slits hela tiden mellan en massa olika saker jag vill göra, och jag tycker helt enkelt det är svårt att få dagarna att gå ihop. Träningen tar flera timmar, jobbet och restiden dit äter upp halva dagen och sedan ska man försöka få ordning i den här lägenheten någon gång så att man kan laga mat på ett vettigt sätt, och bygga ihop materialet till min nya löparkurs online. Samtidigt kantas december av en rad sociala aktiviteter, och det blir ingen vila på helgerna heller. Och när jag väl hamnar framför datorn på kvällarna är hjärnan så slut att det enda den duger till är att slökolla på Netflix. Några kreativa mästerskap blir det då inte vid den tiden.

Det glädjer mig att många av er fortfarande tittar in här, och jag är ju himla medveten om att bloggen är min väg framåt. Ska jag kunna leva på mina löpargrupper och den här bloggen på heltid så är det ju er jag måste prioritera först. Så jag fattar inte varför det som egentligen är viktigast för mig alltid på något sätt lyckas hamna längst ner på att-göra-listan. Hur är det rimligt att jag inte börjar varje dag med att arbeta mot min dröm istället för att försöka klämma in det när jag sitter där, hjärntrött och utmattad, på kvällarna? Det är dags att styra upp i stressen och pressen, och börja fokusera på det som verkligen driver mig och gör mig lycklig. Frågan är bara hur?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Johanna
  December 12, 2017 at 12:15 pm

  Börja smått! Det tror jag på, Du kommer att lyckas med dina prioriteringar 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 12, 2017 at 5:38 pm

   Ja du har nog en poäng 🙂 men det är så svårt att hinna med allt när man inte kan dra ner på det andra liksom :S

 • Reply
  Trail och Inspiration
  December 13, 2017 at 9:30 pm

  Har inga bra tips egentligen. Är inne i samma bloggsvacka. Eller ja, livssvacka; jag tror det hänger ihop. När man har fullt upp på övriga plan i livet räcker varken tiden eller orken till till bloggen. Och det FÅR faktiskt vara så. Smått är nog ett bra tips (frånn Johanna).

  Kram M <3

 • Leave a Reply