lifestyle

Det var ett tag sen nu

Hej igen bloggen! Det var ett tag sen vi hördes nu. Jag tog helt enkelt en mer eller mindre ofrivillig paus från sociala medier ett tag, för kände att det gav mer ångest än något annat. Ålderskrisen fortsätter, och nu är det mindre än 3 veckor till 30-årsdagen. Tankarna om min framtid snurrar, och jag har tagit en del beslut som 29-åriga Emma egentligen inte alls gillar, men som 30-åriga Emma känner är helt rätt. Jag har rensat hemma, utvärderat mina relationer, gjort en ekonomisk plan för framtiden och börjat pensionsspara. Och idag var jag på arbetsintervju för ett chefsjobb. Tänka sig.

Men sanningen är att jag saknar bloggen. Jag saknar att bara kunna ranta av mig saker, precis som jag gör nu. Jag blir allt mindre bekväm i den smala träningsnischen, och känner att nu när inte träning upptar all min vakna tid så vill jag dela med mig av annat också. Jag drömmer om så mycket och livet innehåller så mycket, att det känns nästan som att stympa sig själv att avstå från att ta med det i bloggen. Den fyller ju faktiskt 10 år nu i sommar, och jag känner att det är dags att återgå till dess ursprungssyfte: att vara min digitala dagbok på nätet.

Jag tänker definitivt fortsätta att driva den som mitt företag. Dom säger ju till och med att just ökad autenticitet och personlighet är ett vinnande koncept för framtiden. Men jag tänker om det är så så är det bara en bonus. För det är bloggens själ jag vill hitta igen, och att den ska spegla min själ. Därför får ni idag en helt vanlig, hederlig, klassisk sovrums-selfie i dagsljuset som skiner in genom fönstret så här en vanlig fredagsförmiddag innan jag drar iväg till jobbet. Framtiden känns ljus.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Hanna
  March 16, 2018 at 21:14

  Det vore superkul om du vill dela med dig av din vardag! :-)

 • Reply
  Johanna
  March 18, 2018 at 08:01

  Kul att du är tillbaka :)

 • Reply
  Löpar-Åsa
  March 18, 2018 at 13:31

  Jag lovar! Framtiden ÄR ljus!

 • Reply
  Manda
  March 18, 2018 at 17:48

  Jag vill också läsa mer om vardagen! Kul du är tillbaka igen med ny energi :)

 • Reply
  Madelene Gustavsson
  March 18, 2018 at 19:47

  Äkthet räcker alltid längst :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.