träningskläder

Drömmen om en egen kollektion

landing_03

Har ni sett Nellys senaste träningskampanj med Hanna Andersson och Molly Rustas? Om inte så kolla in, så sjukt snygg! Bilden ovan är från kampanjen, man kunde ju bli inspiererad för mindre. Båda två har skapat egna träningskoncept och leder träningsgrupper, och Hanna är i full gång att släppa sitt eget klädmärke Fashionablefit. Men det kryllar av brudar som ger sina drömmar liv på det här viset. Alexandra Bring har ju både sitt kosttillskottmärke Femimal och sitt klädmärke Bring Sportswear, och Ida Warg har ju startat upp webshopen Welloteket.

Jag vill designa egna träningskläder

Min högsta dröm är att jag något liknande, att själv få skapa något från grunden som ger människor inspiration att röra på sig mer och må bättre. Jag skulle vilja göra egna träningskläder som sätter färg på världen och inte bara går upp till storlek L. Att få ha en egen kollektion med träningskläder för kvinnor i alla storlekar utan ett enda svart plagg, det är verkligen drömmen. Men tills dess så forsätter jag frossa loss i de här grymma tjejernas skapelser, fortsätter springa, fortsätter blogga och samlar kraft. För en dag är det min tur.

PS. Jag tycker ni ska läsa det här inlägget av min kollega Erika, om träningskläder som enbart är skapta för en kroppstyp. Visst känns det ändå som om jag har en marknad att fylla med min kollektion? 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Malin
  January 28, 2017 at 3:20 pm

  Håller med! Jag vill göra ett märke som passar även om man är över 180 lång. Och ändå slippa magglipa liksom!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   January 28, 2017 at 3:33 pm

   Men eller hur! Träningskläder där man kan justera både längd och bredd och allt inte bara skalas upp linjärt. Lite halv skräddarsydda, som jeans typ. Och som inte korvar sig och är genomskinliga och håller på. Fan jag behöver typ en investerare haha.

 • Reply
  Hanna
  January 28, 2017 at 6:22 pm

  Lycka till med din dröm! 😀

  • Reply
   Emma Hällbacka
   January 28, 2017 at 6:27 pm

   Tack! Ja än så länge är det långt i framtiden, men drömma kan man ju 🙂

 • Reply
  Mari
  January 29, 2017 at 7:58 am

  Ja, tänka sig. Vilken dröm 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   January 29, 2017 at 10:46 am

   Ja verkligen! 😀

  Leave a Reply