lifestyle

En inrutad vardag

Dagarna går i ett här känns det som. Jag försöker hinna med att träna mellan varven, men den här veckan är livet synnerligen monotont och inrutat. Har bara hunnit med ett halvdant bröstpass och en powerwalk. Tur att jag får ett litet break imorgon då jag ska på utbildning med jobbet och därefter åka på roadtrip till syrran i Borås. Ska bli så kul och mysigt! Vi ska käka tacos och spela Guitar hero, precis som i gamla tider!

Btw det här är det första blogginlägget NÅGONSIN som jag författar helt och hållet från mobilen, med mobilbild redigerad i Snapseed och allt! Cred till mig som verkligen älskar min desktop tycker jag hehe.

Vad ska du göra i helgen?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  mila
  March 22, 2018 at 18:40

  Hej emma :) jag trillade in på din blogg när jag sökte efter hälsotest då jag har haft långvariga förkylningar ett tag nu. Du berättade att du gjort ett vitamin/mineral test i oktober 2016. Känner du att du fick ordning på din hälsa efter det? jag känner att jag måste hjälpa min kropp att hålla sig frisk på alla sätt och vis. önskar dig en fin kväll! kram Mila

 • Reply
  Johanna
  March 23, 2018 at 07:25

  Förhoppningsvis är det sol i helgen så vi kan sitta ute på vår altan hemma och njuta av vårsol, kanske det blir ett träningspass också :)

  Trevlig helg!

 • Reply
  Hanna
  March 23, 2018 at 13:38

  Jag ska jobba i helgen! Känner mig sådär peppad. Njuter av att sitta i soffan och göra ingenting. Jag behöver fler sådana dagar.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.