Menu
lifestyle

En liten julhälsning

Jag vill bara kika in och önska alla mina fantastiska läsare en god jul! Jag har sedan jag skrev senast verkligen landat i tillvaron på en helt ny nivå. Jag har ännu inte börjat på mitt nya jobb (börjar 10:e januari) men stressen har släppt totalt. Med jullönen så valde jag tom att prioritera att köpa lite nytt lego till mig själv, och idag satt jag i flera timmar och byggde med en trevlig naturdokumentär i bakgrunden. Total avslappning och julefriden har börjat sänka sig. Nu ikväll ska jag slå in lite julklappar och sedan ska jag ta julledigt på riktigt.

Jag blir också mer och mer kär i min lägenhet, och jag insåg häromdagen att jag snart har bott här i ett halvår. Takten som jag inreder med lämnar en del att önska, men det är å andra sidan lätt att hålla rent och städat utan en massa prylar, och när jag får ut min semesterlön i februari ska jag köpa en ny, bredare säng. Jag har tom gått ner lite i vikt när jag slutat känna den där dagliga stressen över tillvaron, helt utan att göra några planerade ändringar i kosten.

Så ja, livet rullar på med andra ord, och jag känner mig allmänt taggad på det nya året. 2018 har verkligen vart både upp och ner: jag började året som inneboende i ett litet vindsrum, med ett vikariat på ett gym och ett minst sagt ostadigt förhållande samt ålderångest, framtidsångest och ekonomisk, känslomässig och jobbmässig stress. Nu har jag ett förstahandskontrakt på en helt underbar lägenhet, ett stadigt förhållande med min fantastiska F, och ett jobb som kommer utmana mig rejält och som jag kommer vara stolt över på ett helt annat sätt. Men viktigast av allt är att jag har en tro på framtiden och att det kommer att gå bra. Och jag är så jäkla stolt över vad jag åstadkommit det här året.

Med det sagt så önskar jag er alla en helt underbart magiskt god jul och ett fantastiskt gott nytt år om vi inte hörs igen innan dess!

2 Comments

 • Hannas krypin
  December 26, 2018 at 16:56

  Vad roligt att läsa att du köpte lego till dig själv. Jag älskar att bygga med lego och skulle gärna köpa till mig själv. Någon figur som bara är min och inte dotterns. Fint att läsa att du känner dig så mycket gladare och mer tillreds. Glad för din skull!

  Reply
 • Åsa och livet
  January 5, 2019 at 12:39

  God fortsättning till dig!!!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.