Menu
lifestyle

Ett inlägg från i måndags

Det här inlägget skulle egentligen ha publicerats i måndags, men av flera anledningar så valde jag att vänta med det. Det har varit oräkneliga omstarter det senaste, och jag ville helt enkelt vänta och se om jag skulle kunna få till den här veckan innan jag lovade er en massa. Men det är nu fredag och det har faktiskt gått bra. Inte på långa vägar perfekt, men jag lyckas hålla mig till min plan till ca 80%, vilket är en ganska så stor förbättring från att det går utför redan på måndag eftermiddag.

Som sagt så har veckan verkligen inte varit perfekt, men jag kommer på mig själv med att göra små enkla val som underlättar för mig, samtidigt som jag ger efter inför mina cravings när de kommer. Och hittills så har det fungerat över förväntan. Jag har redan gått ner 1,9 kg, men nu är det helg och vi får se hur det ska gå. Men jag tänker fortsätta på banan utan förbud helgen igenom, och så ger jag er en rapport på måndag igen. Då tänkte jag att ni ska få snoka lite i min matdagbok, oavsett hur viktresultatet blev.

  • Vikt: 100,0 kg
  • BMI: 35,0 (fetma grad 2)
  • Midjemått: 102,5 cm (bukfetma)
  • Midja/höftkvot: 0,83 (bukfetma)
  • Kroppsfett: 48,7% (fetma)

Detta är alltså värdena så som de såg ut i måndags. Jag mäter alltid flera olika parametrar samt tar kort på hela kroppen framifrån, bakifrån och från sidan. Det råder liksom ingen tvekan om att jag är överviktig oavsett vilken av parametrarna man tittar på. Men det är den sammanlagda bilden som är viktig för min viktresa, och därför tycker jag det är viktigt att inte haka upp sig enbart på vikten, eller enbart på foton. Jag som gillar siffror och statistik tycker ju dessutom att det är ganska kul, och så är det ju alltid någonstans man förbättrar sig även om de andra siffrorna står still.

Nu ska jag iväg och hjälpa en vän att flytta, och sedan ska jag hem till F där jag tar helg och ska mysa ner mig i soffan. Imorgon har vi återträff med min gamla studentförening, och det är fest hela dagen. Dessutom har jag en beställning att hämta ut inför nästa helg, då jag har den årliga julölsprovningen hemma hos mig. Utöver det så händer det en massa roligheter framöver som kommer bli en utmaning både stressmässigt och viktmässigt, men det är ju typ sånt här jag lever för, och jag blir varm och glad i hela kroppen av att tänka på det. Btw så snöar det här i Göteborg idag! Årets första snö!

Med det sagt så tänker jag att nu tar jag helg, och önskar er en fortsatt härlig Black Friday!

 

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.