vardag

Frukost med Gococo och Fredrika Ek

Emma Hällbacka the Bike Ramble

Igår var jag på ett jätteroligt event som Gococo ordnat tillsammans med grymma Fredrika Ek från the Bike Ramble. De hade bjudit in till frukost på mysiga Da Matteo och vi fick lyssna på inspirerande Fredrika, som vart ute i världen på sin cykel i tre år, och cyklat över 50 000 kilometer. Snacka om inspirerande!

Frukost Gococo the Bike Ramble

Emma Hällbacka Fredrika Ek

Var ju såklart tvungen att ta en selfie med Fredrika haha! Hon berättade en hel del om sin resa och alla människor hon stött på, men en sak fastnade extra mycket, och som dessutom kan kopplas både till löpning och livet i stort: “när du inte klagar på motvind så har du egentligen haft medvind utan att märka det”. Och det är så jäkla sant. Varesig man sitter på en cykel ute i någon öken, spinger Göteborg halvmarathon längst kusten eller försöker hålla liv i sitt företag så är det så himla sant, att man sällan uppskattar när man har flyt förrän motgångarna kommer. Det får bli mitt nyårslöfte inför nästa år: uppskatta när det går bra mycket mer, och känna medvinden lite oftare!

Da Matteo Vallgatan

Gococo frukost

Annie Wennergren Gococo

Det var också superkul att träffa tjejerna bakom Gococo – strumpmärket som jag tidigare gjort samarbeten med här i bloggen, och som jag själv använder i princip varje löprunda. Speciellt nu på vintern så är deras löparstrumpor i ull helt oslagbara mot både kyla och fukt. Med sig hem fick alla också en liten goodiebag med Gococo-produkter, så nu är jag väl rustad inför kommande äventyr. Behöver jag ens nämna att springsuget tog tag i mig igen? Måste ju testa mig igenom alla strumporna!

Gococo Goodiebag

Tack Annie, Linnéa och Fredrika för en supermysig och inspirerande morgon!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  fredrika
  December 26, 2017 at 8:32 pm

  Åh vad roligt att läsa detta! Tusen tack för att du kom! 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 30, 2017 at 9:23 pm

   Tack själv för att du förgyllde min morgon med dina äventyr! 😀

 • Reply
  Löpar-Åsa
  January 8, 2018 at 4:15 pm

  Åh, lyckliga du! Jag bara älskar deras coola strumpor!

 • Leave a Reply