livsstil

Hösten ligger i luften

Nytt jobb och ny lägenhet

Det är så många förändringar på G i mitt liv att jag inte vet om det är värt att försöka etablera några rutiner eller inte än. I slutet av den här veckan får jag äääntligen nyckeln till min nya lägenhet, och då är det flyttkaos som gäller återigen! Det ska bli fantastiskt kul, för fasen vad jag är trött på att leva så här provisoriskt utan tillgång till alla mina saker. Jag måste dock säga att det har vart lärorikt att leva med en begränsad garderob, kanske skriver mer om det i ett annat inlägg, hehe.

Jag har dessutom fått ett heltidsvikariat på jobbet, så om två veckor har jag upplärning med min efterträdare och sedan går jag över på heltid och får ta över ett helt nytt gym. Det ska verkligen bli superkul, men det kommer bli en väldigt stor omställning för mig. Men även om det kommer kännas som om jag jobbar jämt så kommer jag slippa hoppa in på lördagar, jag kommer slippa att jaga extratimmar och stressa för att få upp lönen till något jag kan leva på, och jag kan i lugn och ro gå hem från jobbet och göra precis vad jag vill på min lediga tid. Det kommer förmodligen bli att jobba mer, eftersom fler löpargrupper är på g och jag står som reserv på en distansutbildning…

Igår kände jag lukten av hösten

I övrigt så kände jag igårkväll att hösten är på ingång. Efter en 6 dagar lång arbetsvecka så var jag ute och dansade i typ 4 – 5 timmar i lördags, är fortfarande stel haha. Latade mig hela gårdagen förutom en maskin tvätt, men på kvällen blev jag rastlös och tog en rekordsnabb powerwalk. Jag insåg dessutom att de spärrat av stora delar av Slottsskogen för Way out West, så istället för min vanliga runda fick jag gå runt hela skiten, och skrapade ihop över 5,5 km. Och luften var sådär ljum och blåsig som den bara är när marken är varm men luften är sval. Typical sensommar/förhöst, och jag kände hur jag fylldes av pepp.

Den här tiden på året är vanligtvis fylld till brädden av aktiviteter. Jag har engagerat mig i naturvetarsektionens mottagning i 10 år (!) och trots att jag inte längre har någon aktiv del i den så kommer jag nog ändå svänga förbi och hälsa på alla gamla vänner någon dag. Nystarter i skolan, på jobbet och privat hör liksom årstiden till, och jag blir motiverad och handlingskraftig av bara tanken. Så jag räknar med en lite kaosartad augusti månad på alla plan, och sedan i september ska jag ta hösten med storm!

Blir ni också peppade av tanken på hösten?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  August 7, 2017 at 1:28 pm

  Jag är verkligen inte pepp av tanken på höst, men det blir nog bra när man väl är där! 😀

  • Reply
   Emma Hällbacka
   August 9, 2017 at 11:09 pm

   Ja jag tror den kommer bli toppen! 😀

 • Reply
  jeanette sandelin
  August 8, 2017 at 7:16 pm

  Var ska du bo?

  • Reply
   Emma Hällbacka
   August 9, 2017 at 11:09 pm

   Ska flytta tillbaka till utkanten av Skatås, och är så himla glad! ^^

 • Reply
  Madelene
  August 10, 2017 at 8:22 pm

  Mycket pepp! Snart dags ju 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   August 11, 2017 at 12:36 am

   Ja wohoo! 😀

  Leave a Reply