lifestyle

Höstiga träningskläder från Stronger

Inlägget innehåller annonslänkar

Stronger by Nature höst 2017

Etna topBordaux topBolivia topPacific top

Det är ju inte direkt någon hemlighet att vackra träningskläder är en av mina stora passioner. När man får svettas i välsittande, snygga träningskläder så blir träningen både behagligare och roligare i min mening. Jag är vanligtvis en sucker för färg, men ibland blir även jag sugen på lite mer dämpade toner. Framförallt så tycker jag att det kan vara kul om man har en helt galen top, att kombinera den med ett par neutralare tights.

Jag tycker att Strongers höstkollektion Stronger by Nature part II och part III, som utgörs av bland annat dessa fyra tights med matchande top, är mitt i prick. Det är typ det perfekta bassortimentet för träningskläder nu i höst, och jag vill ha dem både i gymmet och i spåret (fast med en vindjacka över såklart). Om tightsen är höga så har jag ingenting emot att bära en kortare top. En liten glipa gör nästan att jag känner mig ännu coolare, som vågar ha “smalis-kläder” på mig. Vem har sagt att jag måste avstå från magtröjor bara för jag är tjock liksom?

Stronger tights höst 2017

Etna tightsBordaux tightsBolivia tightsPacific tights

Skulle du våga ha en kort top i gymmet?

Spara

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Therese
  October 27, 2017 at 10:37

  Jag gillar att byxorna är lite högre! Finns inget värre än byxor som glider ner eller är så låga att man riskerar att visa för mycket i squatsen eller yogan….
  Hade du frågat mig för ett par år sedan så hade jag svarat att jag absolut inte skulle ha några problem att träna i kort topp. Om man bortser från att jag är sjukt frusen av mig och antagligen skulle behöva ha något att dra över… Då var jag van eftersom jag tränade i en miljö där sport-bh och shorts var väldigt vanligt (oavsett kroppstyp). Sport-bh skulle jag däremot inte känna mig bekväm med att kuta runt i på gymmet..
  Idag, efter att inte ha tränat på ca 1,5 år så tar det emot mycket mer. Antagligen mycket för att jag inte längre befinner mig i den miljön men också för att det känns obekvämt när kroppen blivit mer otränad… Konstigt ändå eftersom jag inte reflekterar en halv sekund över vad anda har på sig, oavsett kroppstyp. (<- halv lögn. Jag ser ju kläderna och kan tänka att "åh, den där toppen var snygg" men det handlar ju inte om hur personen klär sig, om du förstår hur jag menar.. Och jag skulle ju reagera om någon hade på sig något extremt opassande eller märkligt, jag är ju bara människa, men det har inte hänt än haha)

  • Reply
   Emma Hällbacka
   October 31, 2017 at 09:17

   Ah jag förstår din känsla, man vill gärna vara på topp om man ska visa upp sig. Men såklart så kan man ju vänja sig vid allt, jag hade inte ens gått ut bland folk i tight träningstop för några år sen, oavsett om det var kort eller lång :)

 • Reply
  Trail och Inspiration
  October 27, 2017 at 19:18

  Om jag kör styrka, absolut. Eller spinningpass t.ex.
  Däremot skulle jag nog ha lite tycka det var jobbigt att t.ex. springa på löpbandet i kort top…(?)

  • Reply
   Emma Hällbacka
   October 31, 2017 at 09:19

   Hmm jag skulle nog vara med obekväm med styrkan haha ^^ så olika det kan vara.

 • Reply
  Annika
  October 28, 2017 at 12:44

  Jag äger ingen kort topp och jag är inte bekväm nog att ha det.

 • Reply
  Hanna
  October 29, 2017 at 19:32

  De där träningskläderna är så galet snygga! Jag skulle vilja ha det vinröda och det blå setet.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.