lifestyle

#jagärInoS och Stora Influencerpriset

Alltså hörni, det här är ganska så stort. En karriärdröm som går i uppfyllelse, faktiskt. Jag har nämligen blivit nominerad till Stora Influencerpriset som årets medlem i Influencers of Sweden. Alltså fattar ni. Den där lilla bruden som satt vid sin dator 2011 och scrollade avundsjukt igenom mingelbilderna från Blog Awards och tänkte “en dag ska jag vinna ett bloggpris och gå på fest”, den bruden får idag sin önskan uppfylld. Jag har visserligen inte vunnit (än!), men jag är ju inbjuden åtminstone.

Jag är nominerad tillsammans med mina grymma kollegor Sofia Bursjöö, Jennifer Sandström, Clara Toll och Fanny Lindkvist, och det känns ju ganska så mäktigt att bli placerad  i samma kategori som de här företagsamma och kompetenta kvinnorna. Vi är nominerade för att vi på något sätt bidragit till branschen och nätverkets medlemmar under året, och just det är så himla fint, att vi uppmärksammas för att vi enar och delar med oss.

InoS i blåsväder

Extra viktigt känns det att vi håller ihop och hjälper varandra när mediastormen kring Influencers of Sweden går het. Om man inte är insatt i branschen kanske man inte har hört talas om det innan, men InoS har hamnat i siktlinjen för några av de stora influenceragenturerna, som riktar oklar kritik mot InoS för att de inte representerar dem tillräckligt mycket. Men vi medlemmar sluter såklart upp, för InoS är som vår fackförening, som går VÅRA ärenden, utan någon önskan om att tjäna pengar på oss. Det är faktiskt stor skillnad mot agenturerna, och InoS är så himla viktigt för oss enskilda influencers, och just därför känns det extra ärofyllt att uppmärksammas för att jag är med och håller samman nätverket. Jag är verkligen oerhört, oerhört smickrad.

Så håll tummarna för mig nu, och om du själv är medlem i InoS så får du gärna rösta på mig!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.