livsstil

Julen då bloggen låg nere

julen

Foto: Anna Böe

Dan före dopparedan försvann bloggen

Då har jag slutligen samlat ihop mig själv efter julhelgen, och fått liv i min blogg igen. På kvällen den 23:e så upptäckte jag att man inte kom in på bloggen, men jag var precis på väg ut genom dörren för att besöka svärföräldrarna, så jag skrev ett snabbt inlägg på facebook om att det helt enkelt får vänta. Julen firades hos min familj i Uddevalla och jag och S var uppklädda till tänderna. En riktigt mysig familjejul blev det, med allt som hör till!

Vad händer med lucka 23 och 24?

Juldagen spenderades mest på en buss, och annandagen med att städa här hemma. 14 (!!) maskiner tvätt fick jag tvättat igår. Kände för att tvätta täcken, kuddar, madrassen, you name it. Får sådana ryck ibland, allt måste bli rent! Och idag är slutligen min semester slut och jag är tillbaka i vardagen. Ska till jobbet lite senare, och nu har jag äntligen fixat bloggen också. Det visade sig att ett av mina plugin var trasigt, och det var det som ställde till det. Pga detta så har lucka 23 och 24 i min julkalender uteblivit, men frukta icke! Jag tänkte slänga ut dem här under mellandagarna istället så ni går inte miste om något. Dessutom så har jag ju en hel hög med vinnare som ännu inte utsetts (det tog visst mer tid än jag trodde det där), dom är också på väg.

Nu är jag på G igen!

Men där har ni läget just nu. Det går ju inte alltid som man tänkt sig, men jag får leva med det och köra på så gott jag kan. Jag har väldigt mycket jobb att göra nu de närmaste dagarna med att knyta ihop julkalendern, en födelsedagsfest att gå på, ett nyårsfirande att planera och förbereda, jag får en ny arbetsplats den 2:a januari, och jag har en massa stora och roliga grejer på G med bloggen och framför allt inom Bloggar om hälsa. Så tro inte att ni blir av med mig så lätt!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  December 27, 2016 at 4:09 pm

  Skönt att vi inte blir av med dig!! 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 27, 2016 at 7:17 pm

   Haha nä så lätt slipper ni inte undan 😉

 • Reply
  Martina Johansson
  December 28, 2016 at 3:36 am

  Imponerad över att du lyckades lösa det! 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 28, 2016 at 9:30 am

   Man gör vad man kan 😉

 • Reply
  Hanna
  December 28, 2016 at 5:59 pm

  Vad kul att du är tillbaka igen!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   December 29, 2016 at 9:33 am

   Härligt att vara tillbaka! 😀 Även om jag känner mig lite seg fortfarande 😉

  Leave a Reply