Menu
lifestyle

Kari Traa Tikse Underställ i merinoull

Kari Traa Tikse Underställ i merionull

Har ni sett det här tjusiga setet från Kari Traa? Megastort “vill ha” på det! Är det något jag verkligen saknat nu i vinter så är det ett riktigt underställ. Jag drar mig för att ge mig ut och springa eftersom jag är livrädd för att frysa. Framförallt så är jag livrädd för att jag ska behöva avbryta löprundan för att promenera hem, och att jag DÅ ska börja frysa. Inför nästa vinter ska jag absolut köpa på mig några bra underställ (och en till löparjacka så ni slipper se min neonrosa i varenda bild haha). Är du sugen på det här fina setet så finns det att köpa här.

4 Comments

 • Ida (Träningsblogga)
  February 25, 2017 at 11:38

  Kari Traa är så snyggt!! Jag har ett underställ från Kari Traa, men tyvärr inte i merinoull. Hade bestämt mig inför denna vinter att jag skulle investera i ett merinounderställ, men när jag väl står där i butiken så blir jag bara för snål. Det är ju så snordyrt!

  Reply
  • Emma Hällbacka
   February 25, 2017 at 14:36

   Ja dom är sjukt dyra :O Men jag tänker ju att de håller hur länge som helst. Behöver knappt tvättas heller. Så någon gång…

   Reply
 • Erika - Löpningen & jag
  February 25, 2017 at 15:52

  Jag har två Tikse-underställströjor, och använder dem på alla löppass utomhus under vinterhalvåret. Så jäkla värda sina kronor! Och som någon sa, så är det sant att man inte behöver tvätta så ofta. Luktar noll svett! ;)

  Reply
  • Emma Hällbacka
   February 26, 2017 at 22:51

   Åh nu blev jag ju inte mindre sugen!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.