Menu
lifestyle

Lär dig springa i höst!

Inlägget innehåller reklam för mina löpargrupper

Löpargrupp övervikt nybörjare Göteborg

Nu kör vi igen!

Datumet för höstens första löpargrupp är satt, och vi drar igång tisdagen den 5e september klockan 20.30 i Skatås motionscentrum, Göteborg. Mitt koncept “Lär dig springa” riktar sig till totala nybörjare, sådana som kanske inte tror att de kan springa eller inte vågar för att de inte tycker att de passar in bland “riktiga” löpare. Första gruppen blev en succé, och jag har fått mängder med fin feedback från deltagarna och vi har verkligen njutit av löpningen tillsammans i sommar!

För dig som vill lära dig älska löpning

Kursen innehåller tio pass där vi provar på alltifrån styrketräning med gummiband, löpskolning, intervaller, trail och backlöpning både uppför och nedför, och eftersom vi kör i små grupper så finns det stora möjligheter att anpassa till deltagarna och er dagsform. Om du läst min blogg ett tag och gått runt och tänkt att du också önskar att du kunde springa så är det här din chans att prova. Jag ger 110% för att peppa och motivera er till att hitta självförtroende i spåret och kanske tom börja tycka om löpning, för det är verkligen världens härligaste motionsform och är toppen för både kroppen och huvudet. Sedan jag själv började springa för 3 år sedan har jag verkligen insett hur mycket en löprunda kan göra för alla delar av livet: jag sover bättre, tänker klarare och blir allmänt gladare. Mitt mål är att du också ska få uppleva den känslan.

Skynda dig att skicka in din anmälan genom att klicka HÄR, och vill du läsa mer om kursen, upplägget och allt som ingår så finns det massor av info HÄR. Jag är är såå taggad på att köra igång igen, det här kommer bli den bästa löparhösten någonsin!

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.