lifestyle

Lär dig springa med Emma Hällbacka

Lär dig springa med Emma Hällbacka

Nu är anmälan öppen!

Som jag har längtat efter den här dagen! När idén slog mig i början av februari så trodde jag inte på allvar att jag faktiskt skulle förverkliga den, men här sitter jag nu, utbildad löpcoach och med min första löpgrupp öppen för anmälningar. Vi vet alla att jag inte är någon elitlöpare, och detta är inte heller någon grupp för dig om vill pressa din tid på milen ytterligare några sekunder. Detta är en grupp för dig som vill hitta äkta löparglädje, för är det något jag verkligen är expert på så är det att hitta njutningen i löpningen.

En grupp för dig som vill lära dig att springa

Löpgruppen är upplagd som en nybörjarkurs i löpning, och riktar sig till alla som är mer eller mindre oerfarna, överviktiga eller tveksamma till det här med att springa. Vi kommer springa långsamt, utan att räkna sekundrar, och fokusera på att hitta ett bra löpsteg, hålla oss skadefria och må riktigt bra både innan, under och efter vi springer. Det är helt enkelt en grupp för dig som VILL springa, men inte vet riktigt hur. Kursen går över 10 veckor med start tisdagen den 2:e maj klockan 20.30 i Skatås motionscentrum, och i priset ingår också ett gummiband för rumpaktivering, ett kompendium med löpstyrkeövningar och en genomförandemedalj. Man behöver inte komma först, eller ens springa lopp, för att ha uppnått något värdefullt inom löpningen.

Känner du någon som du tror skulle vara intresserad? Tipsa jättegärna den personen, och dela gärna det här inlägget på facebook! Det finns dock ett väldigt begränsat antal platser så det gäller att vara snabb med anmälan. Just nu får ni dessutom hela 30% i lanseringsrabatt på anmälningsavgiften, och den kostar endast 979 kr (ord pris 1399). Jag ser fram emot din anmälan!

Läs mer om kursen HÄR, eller boka direkt via knappen ovan!

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Mia
  April 7, 2017 at 09:01

  Stort lycka till med din löpgrupp Emma. Bra konceept som jag är helt säker på håller hela vägen <3 Kram

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 09:05

   Tack! :D Jag jag tyckte att det liksom fattades en sådan här grupp, trots att Göteborg annars myllrar av löpargrupper :O Men ingen tänker på de som kanske inte är helt bekväma med att springa hårda intervaller tillsammans med elitmotionärerna.

 • Reply
  Cherie
  April 7, 2017 at 11:12

  Lycka till med din löpargrupp :) Jag måste ju se till att jag kan utbilda mig i höst och starta en egen grupp här i Ängelholm :)

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 11:22

   Tack! :D Och lycka till själv ^^

 • Reply
  Åsa
  April 7, 2017 at 17:09

  Stort lycka till! Jag har allvarligt funderat på att gå med, men mitt schema håller inte tyvärr. Så trist. :(

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 20:19

   Men åh vad synd :( hade vart så kul om du var med!

 • Reply
  Mari
  April 7, 2017 at 20:52

  Så spännande, jag tror på dig :)

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 7, 2017 at 21:44

   Tack! :D Och detsamma ^^

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.