Löpcoaching

Löpcoachning Göteborg

Jag är certifierad löpcoach för löpgrupper via Urban Tribes, och leder löpargrupper främst för nybörjare. Fokus ligger alltid på löparglädje, och min filosofi är att alla kan springa så länge de får rätt verktyg, och lär sig hitta sin egen inre träningsmotivation.

Lär dig springa med Emma Hällbacka

“Lär dig springa” är mitt succékoncept som riktar sig till den som är nybörjare, långsam, överviktig eller av någon anledning inte känner sig hemma i de traditionella nybörjargrupperna. Här fokuserar vi på äkta löparglädje utan blodsmak och prestationsångest. “Lär dig springa” finns både som fysisk löpargrupp som utgår från Skatås i Göteborg, och som onlineversion. Du hittar alla mina aktuella grupper i webshopen HÄR.

Certifierad löpcoach Urban Tribes

Löpcoachning i grupp på dina villkor

Har du ett gäng som vill springa med mig – kanske ett företag, ett lag som ska delta i ett lopp, eller bara ett gäng vänner som vill ha kul i spåret – tveka inte att kontakta mig! Jag utgår alltid från individerna och anpassar passen efter er nivå och önskemål. Ingen ska någonsin behöva känna att man inte kan springa bara för att man inte springer fort, långt eller länge. Från första springsteget är vi alla löpare!

Enskilda pass (1 h) 4 – 10 deltagare 1649 kr inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag)

2 pass á 1 h, 4 – 10 deltagare 2799 kr inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag)

4 pass á 1 h, 4 – 10 deltagare 5198 kr inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag)

10 pass á 1 h, 4 – 10 deltagare 12 595 kr inklusive moms för privatpersoner (exklusive moms för företag)

Kontakta mig på emma@exitrix.com så hittar vi ett upplägg som passar just er grupp!

Spara

Spara