lifestyle

Min 30-årsdag

I tisdags fyllde jag 30 år. Det är en dag jag sett fram emot och bävat för så länge som jag kan minnas. Dagen var egentligen inte alls speciell. Vaknade som vanligt, tog en dusch och gick till jobbet. Jobbade en hel dag precis som alla andra dagar. Men trots att jag planerat festligheter längre fram så ville jag ändå inte låta dagen D stå helt utan firande och gå obemärkt förbi. Så jag hade samlat ett gäng av de personer jag tycker bäst om och vi hade typ “drop-in-kom-förbi-och-ta-en-öl” på Ölstugan Tullen i Majorna.

Under de tre timmar jag satt där så hann jag träffa de flesta av mina bästa vänner, åt supergod husmanskost för 100 kronor, och eftersom inte alla kom på en gång hann jag byta några ord med var och en i lugn och ro. Det hela visade sig vara ett genialiskt koncept som kändes kravlöst, avslappnat och otvunget. Och trots att jag inte träffar alla de här personerna så ofta längre nu när vi alla lämnat studentlivet bakom oss så blev jag ändå glad och faktsikt lite smågt rörd att de tog sig tid en regnig tisdagskväll för att komma bort och gratulera mig. Jag kunde inte fått en bättre födelsedag!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Johanna
  April 6, 2018 at 09:55

  Grattis i efterskott :)
  Ska själv fira 30-åring på söndag i form av min lillasyster.

 • Reply
  Löpar-Åsa
  April 6, 2018 at 11:18

  Grattis i efterskott! Det verkar ändå som att du hade en härlig och kanske perfekt födelsedag. Att få fira med nära vänner – det är ju bara det bästa!

 • Reply
  Madelene Gustavsson
  April 10, 2018 at 19:01

  Grattis i efterskott! (Om 40 är det nya 30 så måste det ju innebära att du just fyllt 20)

 • Reply
  Hanna
  April 13, 2018 at 13:04

  Stort grattis i efterskott! Du ser ut att ha haft en underbar födelsedag!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.