livsstil

Mina helgplaner

Jag ska till STHLM Hearbeat

Fredagar är helt klart min favoritdag, och denna fredagen extra mycket så, för nu tar jag mitt pick och pack och drar till Stockholm! Jag har blivit inbjuden på influencereventet STHLM Heartbeat av grymma och driftiga Sofia Bursjöö på uppochhoppa.se. Det är det nya konceptet som ersätter Blogger Boot Camp, där man får vara med på trendiga träningspass och workshops, och nätverka med andra influencers inom träningsbranschen och smygtitta på sponsorernas nyheter. Och så brukar man ju få med sig en minst sagt saftig goodiebag hem. Det här ska bli SÅ himla kul! Jag tänkte också passa på att tipsa, att dom har en kväll i samma anda imorgon då alla har möjlighet att köpa biljett. Läste på deras facebooksida att om om man uppger koden TEAMMATE så får man 30% rabatt på biljetten. Kan vara något för alla som är i Stockholm imorgon kväll och inte har något att göra!

Eventet är imorgon men jag åker redan om ett par timmar, för ikväll ska vi ha AW med Influencers of Sweden, branschorganisationen som jag är medlem i. För er som inte vet så är det helt enkelt en branschorganistion som ska hjälpa människor som mig, som gärna vill jobba med mina sociala medier och allt däromkring på heltid, att skapa en rättvis, sammanhållen och lönsam bransch. Så mycket kunskap som finns där alltså! Är du också bloggare kan du bli medlem på deras hemsida influencersofsweden.se.

Det blir alltså en riktig businesstrip för mig, med massor av nätverkande på G. Jag har dessutom unnat mig lyxen att bo en natt på hotell, helt ensam. Det finns fan ingenting bättre än ett svalt, nystädat hotellrum helt för sig själv en hel kväll. Och dessutom ligger både hotellet, Fotografiska där STHLM Hearbeat håller till, och Influencers of Sweden’s kontor inom en radie av 500 meter, så jag kan bara promenera runt därmellan. Och som allra sista grädden på moset så ligger det ett stort Fitness24seven där också, så även efter jag har checkat ut från hotellet så har jag dusch och omklädningsrum inom gångavstånd, och kanske tom hinner klämma in ett träningspass. Nej, den här resan ska verkligen bli rolig! Jag älskar det här jobbet!

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  hopihopi
  March 17, 2017 at 8:59 am

  Åh hjälp vad kul det låter, inte alls avis! Inte alls 🙂

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  March 17, 2017 at 11:47 am

  Så kul!
  Sitter själv på tåget till Stockholm nu, fast för andra roliga saker! Ha en härlig helg!

 • Reply
  Reach Your Goal
  March 17, 2017 at 2:15 pm

  Oho låter härligt, jag kommer upp till huvudstaden imorgon, ha en härlig fredag 🙂 Ses imorrn! 😀

 • Reply
  Ida
  March 17, 2017 at 2:25 pm

  Vilket hotell bor du på?

  • Reply
   Emma Hällbacka
   March 17, 2017 at 3:56 pm

   Scandic malmen 🙂

 • Reply
  Carin H Brander
  March 17, 2017 at 3:00 pm

  Så himla himla avundsjuk! Jag vill också gå på AW och event och träna. Det låter som en fantastiskt skoj helg, ha så kul!

 • Reply
  Hanna
  March 17, 2017 at 5:10 pm

  Åh vad roligt det låter! Ha det bäst nu. 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   March 19, 2017 at 9:59 am

   Ja det var superkul! Hoppas du också hade en bra helg 🙂

 • Reply
  Mari
  March 19, 2017 at 8:00 am

  Vilken härlig dag det blev 🙂 Kul att träffa dig Emma. KRAM

  • Reply
   Emma Hällbacka
   March 19, 2017 at 9:59 am

   Detsamma, toppenkul verkigen! 😀

  Leave a Reply