Menu
lifestyle

Mina nya löparshorts

Jag har precis kommit tillbaka från första provturen i mina nya löparshorts, och jag är redan kär! Jag har så länge velat ha ett par shorts med hög midja som inte glider ner utan håller in och ger stöd. De ska ha korta ben, men inte så korta att de glider upp över innerlårsfettet och gör att man får skav mellan låren, ett riktigt gissel för oss löpare utan thigh-gap. Och nu har jag äntligen hittat dem. Till ett grymt pris dessutom!

Shortsen Run från BLACC satt som en smäck hela löpturen, och jag tänker beställa hem alla färgerna pronto, plus kanske ett par extra svarta just in case. Jag har storlek L, som är största storleken i den här modellen. Jag är dock en 46 i byxor annars (med extra stor rumpa) så jag tror nog att de allra flesta kan klämma sig i de här shortsen. Och vill ni se hur shortsen sitter på mig så får ni gärna kika in på min insta-story där jag gör en liten minihaul och testprovar shortsen för er.

Köp shorten HÄR!

3 Comments

 • Annika
  May 2, 2019 at 13:16

  Bra med såna tips! Mina glider alltid upp. De funkar att gymma i men några löpsteg så glider de upp. Får inte ont av det på en vanlig tur men ett maraton vet jag inte om jag grejar utan skav.

  Reply
  • Emma Hällbacka
   May 3, 2019 at 21:44

   Ja jag hade det problemet med, men dessa sitter verkligen där de ska :D

   Reply
 • […] obekvämt på något vis. Kan verkligen varmt rekommendera dom, och ni hittar länk till dem i det HÄR […]

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.