livsstil

Mitt kaotiska liv

Veckans träning - vecka 23

Ni som följer mig på instagram och facebook har förmodligen redan förstått varför det vart så tyst här under veckan. Min dator, min kära gamla iMac, bestämde sig slutligen för att lägga ner. Den är iofs 6 år gammal, och jag har gått i köpa-ny-dator-tankar sedan förra hösten. Men det har liksom inte blivit av, eftersom den fortfarande funkat. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade det här på känn.

Samtidigt som datorn har kraschat så lever jag också återigen i ett provisoriskt flyttkaos. Jag har inga möbler förutom en skranglig liten lånesäng, och inte hälften av mina grejer. Jag lever så att säga fortfarande ur en himla resväska fast jag bor i min nya lägenhet. Förhoppningsvis så ändras detta nästa söndag då vi ska hämta grejerna som stått i förråd över sommaren. Och jag är omåttligt taggad på att sätta igång och fixa här i lägenheten. Det är ingen som bott här på typ 30 år så är en del att göra om man säger så.

Och för att göra saker ännu mer kaotiska så byter jag jobb nu i veckan. Jag går från 40% till 100% på gymmet eftersom jag fått ett vikariat, och ska därmed också byta anläggning. Därför har jag upplärning med min efterträdare den här veckan, vilket är skitkul med mentalt utmattande, och nästa vecka är det jag som kastas in på en av regionens mest tättbefolkade anläggningar. Hjärnan blir minst sagt utmanad just nu.

Och så drar ju löpargruppen igång den 5e september! Det finns några platser kvar fortfarande, så har du inte anmält dig än så är det hög tid nu. Anmäler dig gör du här, eller så kanske du vill tipsa någon av dina vänner, släktingar eller kollegor? All vinst kommer att gå till en ny bloggdator! Det känns ändå bra att begrava sig i  jobb just nu. Under sommaren har jag fått social stimulans så det räcker och blir över, och just nu är siktet helt inställt på att spara så mycket som möjligt så fort som möjligt för att kunna köpa en ny dator och fortsätta framåt med företaget och bloggen. Så lätt blir ni liksom inte av med mig!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  August 23, 2017 at 10:50 am

  Så skönt att saker börjar falla på plats Emma ♥

 • Reply
  Löpar-Åsa
  August 28, 2017 at 8:04 pm

  Vad kul att det rör på sig!!! Även om det suger big time när ens dator kraschar. Herregud, så beroende man är!

 • Leave a Reply