lifestyle

När good karma slår till

Det har vart minst sagt motigt det senaste om man säger så. Först så kraschar datorn, alla bilder hamnar i lås och jag tappar totalt inspirationen att göra någonting kreativt. Sedan kraschar hemsidan, och bloggen går inte att komma åt. Och så till råga på allt så tappar jag min splitternya telefon, inklusive plånbok, på buss-jäveln. Isolerad från omvärlden låg jag hemma en kväll och hade ångest och tyckte synd om mig själv, men sedan verkade det plötsligt som om good karma slog till.

Mobilen hittade jag dagen efter när jag plankat in till hittegodscentralen (utan att åka fast) och den var både hel, ren och komplett! Bloggen kom igång igen (visade sig att jag bara glömt betala för domänen….. haha!) och som ett mirakel så startade datorn som om ingenting har hänt! Så trots att jag är jäkligt försiktig med den nu och har säkerhetskopierat allt, så går den faktiskt att använda. Som mina datorkunniga vänner påpekat så handlar det förmodligen om brist på RAM i kombination med överhettning. Inte köra för tunga program, avinstallera Chrome och nu är den good to go! Sparar fortfarande till en ny dock, denna är fortfarande 7 år och helt klart inne på sista refrängen.

Men summa summarum: jag har återigen tillgång till mitt material för blogg, företag och annat skoj, och känner att jag fick lite peppen tillbaka. Att blogga är precis som att träna – när man inte gör det så saknar man det lite, men inte tillräckligt för att orka göra det. Men när man väl kommer igång och tar sig förbi de första passen/inläggen så kan man inte sluta! Att blogga och träna är ju ändå typ det bästa som finns.

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Johanna
  September 15, 2017 at 11:43

  Skönt att det löste sig till det bästa :)

 • Reply
  Hanna
  September 15, 2017 at 12:11

  Vilken tur du hade med allt! Skönt att det löste sig.

 • Reply
  Trail & Inspiration
  September 18, 2017 at 10:40

  Så himla skönt att det löste sig! :-)
  De där dagarna när allt går fel alltså… Böööö!
  Kram M

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.