livsstil

Nu får det vara slut på det här livet

Jag börjar tröttna på det här livet nu. På mig själv framförallt. Att få lägenhet i Göteborg är i princip omöjligt, så har ni någon som söker inneboende så skicka gärna ett mejl till contact@emmahallbacka.se. Det är så mycket praktiskt som ska lösas att jag knappt har tid att sörja mitt förhållande. Den 28 maj går vårt lägenhetskontrakt ut eftersom vi bor i en studentlägenhet och ingen av oss studerar längre. Planen var att flytta till något större tillsammans, men så blir det ju inte, och nu börjar det bli bråttom. Om några timmar går tåget mot Stockholm, men jag har inte packat än. Jag hoppas att den här utbildningen ska bli en vändpunkt i min karriär, men just nu är jag osäker på om jag kommer kunna fokusera på den överhuvudtaget. Huvudet snurrar så himla mycket.

Men jag har ändå bestämt mig. I två veckor har jag vältrat mig i självömkan, gråtit ut för mina vänner och förbannat bostadsbristen i Göteborg. Inte ett löpsteg har jag tagit, och jag har producerat ett ynka blogginlägg som inte direkt skvallrar om kreativitet och inspiration. Jag känner mig faktiskt lite dum. Här sitter jag och ojjar mig över hur dåligt mitt företag går, och så gör jag ingenting för att det ska gå bättre. Jag har bjudit in er hit och lovat er inspiration och kunskap från en som gått stigen före er, men här sitter jag bara och sprider negativitet. Det är inte likt mig.

Så faktum är att jag HAR boende tom 28 maj åtminstone, och sedan så har jag faktiskt släktingar på alla sidor om Göteborg som förmodligen inte skulle bli glada av att ha mig där, men jag kommer inte att hamna på gatan. Och det vore ju dumt att inte göra av det bästa av våren i Skatås, speciellt när jag har ett marathon och ett Göteborgsvarv att träna för. Så nu tänker jag sluta komma med ursäkter, och visa att jag faktiskt är precis sådär handlingskraftig och stark som en del tycks tro att jag är. Boende löser sig. Inkomst lika så (jag HAR ju faktiskt ett jobb som jag trivs på!). Nu är det slut på den här patetiska tillvaron. Nu drar jag mot Stockholm och utbildar mig, och kommer hem som löpcoach på lördag kväll, redo för mitt nya liv. Vad tror ni om det?

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Hanna
  March 30, 2017 at 9:02 am

  Heja dig, kör så det ryker! Kram

 • Reply
  Reach Your Goal
  March 30, 2017 at 9:46 am

  Wiho! Kör på! Ha en awesome tid i Stockholm och tanka energi.

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  March 30, 2017 at 9:46 am

  Fy fan, kan relatera till bostadshelvetet i Göteborg. Hann bo i tre olika lägenheter bara under mitt första halvår här..
  Tror för övrigt att den här helgen kommer bli GRYM, du kommer bli sjukt pepp och få massa ny inspiration! 😀

 • Reply
  Camilla
  March 30, 2017 at 10:00 am

  Klart det löser sig! Stor kram!

 • Reply
  Malin
  March 30, 2017 at 11:03 am

  Heja sig Emma! Du kommer bli en grym löpcoach!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 3, 2017 at 2:37 pm

   Tack vad fint att du tror på mig 😀

 • Reply
  Clara Edvinsson
  March 30, 2017 at 3:44 pm

  Njut av utbildningen i helgen och släpp allt annat! På något sätt löser det sig tillslut. Men hjärnan behöver vila ibland också. Kram!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 3, 2017 at 2:37 pm

   Ja hjärnan behöver sannerligen vila ibland :O

 • Reply
  Johanna
  March 31, 2017 at 6:11 pm

  Kul att ha dig tillbaka 🙂 Lycka till i helgen! 😀

 • Reply
  Madelene
  April 1, 2017 at 10:41 pm

  Låter bra! Det löser sig.

 • Reply
  Carro
  April 3, 2017 at 12:04 am

  <3 Kram! 🙂

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  April 3, 2017 at 1:07 pm

  Man får ha det tufft ibland – bryt ihop och kom igen! 🙂 Kram!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 3, 2017 at 2:37 pm

   Ja ibland blir det verkligen tufft. Men jag kommer alltid igen! 😀

 • Reply
  Sara Nilsson
  April 12, 2017 at 9:48 am

  https://www.facebook.com/eurenius91 – Denna killen hyr ut sin lägenhet över sommaren om det kanske kan vara till någon hjälp. Annars är mitt tips att lägga upp en annons om att du söker boende då många hyresvärdar hellre väljer ut istället för att bli bombade med mejl 🙂

  Hoppas att det löser sig!
  Kram

 • Leave a Reply