fitness

Nu finns min löpargrupp som onlineversion!

Inlägget innehåller reklam för min nya online-löpargrupp

Lär dig springa online löpargrupp nybörjare

Det är med stolthet och lite pirr som jag äntligen kan presentera min första online-löpargrupp för nybörjare! Det tog inte mer än ett par dagar efter sista passet med höstens löpargrupp innan tomheten infann sig, och jag kände att nu var det dags. Onlinegruppen bygger på samma koncept som mina IRL-grupper, dvs “Lär dig springa” och hur man hittar löparglädjen utan blodsmak och prestationsångest. Skillnaden är dock att här är jag inte med fysiskt och springer alla pass, utan coachar istället via en sluten facebookgrupp och via videomaterial. Fördelen med det är dock att du kan välja själv vilka dagar och tider du vill springa, och om du vill köra utomhus eller på löpband, samt såklart att du kan köra hemifrån vart du än bor!

Självklart kör vi samma välkomnande atmosfär i onlinegruppen som i Skatås: ingen är för “dålig” för att springa, och varenda en av mina deltagare i grupperna hittills har lyckats med konsttycket att förvåna sig själva i hur mycket de klarar av och med vilken lätthet det går. Det spelar ingen roll om du är överviktig eller inte identifierar dig som en traditionell löpare, för löpning är ingenting som är enbart vältränade förunnat. Det är lika inbyggt i oss som att äta och sova, och jag vill hjälpa dig locka fram den där urkraften och den äkta, runner’s high-höga, lyckorusiga löparglädjen.

November ut kan du ta del av en saftig lanseringsrabatt på hela 50% för 10 veckors coaching, inklusive medalj, träningsschema, gummiband och instruktioner. Det finns i skrivandets stund enbart 7 platser kvar, och du säkrar dig plats i min splitternya webshop på exitrix.com. Klara, färdiga… SPRING!

Signa upp dig på kursen HÄR!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.