livsstil

Nu händer det grejer!

Nu händer det grejer ska ni veta! Efter att ha tagit igen mig några dagar och njutit av jobbfriheten så har jag så sakteliga börjat röra om bakom kulisserna. 

Bloggar om hälsa har öppnats upp och blivit ett nätverk för alla som vill vara med – enda kravet är att man själv har en hälsoblogg som man uppdaterar regelbundet. Det ska bli superkul att nätverka med en massa nya bloggare så tillhör du dem så tycker jag verkligen du ska ansöka om medlemsskap i vår facebookgrupp.

Lär dig springa med Emma Hällbacka

Jag har nu kört 6 av 10 pass med min löpargrupp och det är så himla kul att jag bestämde mig för att starta en grupp till, på morgonen den här gången! Det är svårt att klura ut bra tider när jag själv jobbar så dumt, men jag tänkte att vi testar och ser om det finns några morgonpigga där ute. Själv tycker jag att morgonen är den absolut skönaste tiden på dygnet att träna på, framförallt på sommaren!

Emma Hällbacka header

Jag har uppdaterat några av sidorna här på bloggen. Bland annat kanske ni ser att den stora slidern på framsidan har bytts ut mot ett “börja här“. Det är helt enkelt en liten introsida om du är ny läsare här, så att man snabbt får grepp om vad bloggen handlar om. Jag har även samlat alla mina racerapporter på en och samma sida under “mina lopp“, så vill du läsa lite loppyra så ska du kolla där!

Annat som ligger i pipelinen är att bygga upp min nya hemsida som kommer bli navet i hela mitt företag, och jag har börjat fila på lite onlinekurser för er som inte har möjlighet att delta i mina löpargrupper. Det är så kul att ha lite tid över att pyssla med sådant här och får vara lite kreativ igen!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Mari
  June 8, 2017 at 7:10 pm

  Så himla spännande 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   June 11, 2017 at 8:41 am

   Ja det är kul 😀

 • Reply
  Löpar-Åsa
  June 9, 2017 at 1:35 pm

  Du är som vanligt inspirerande!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   June 11, 2017 at 8:41 am

   Tack fina du!

 • Reply
  Alexandra
  June 10, 2017 at 8:39 pm

  Härligt Emma! Kul med lite nyheter!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   June 11, 2017 at 8:42 am

   Tack, ja superkul! 😀

 • Reply
  Ewa Svensson
  June 22, 2017 at 6:38 am

  Onlinekurs är jag intresserad av 🙂 // kram Ewa

 • Leave a Reply