lifestyle

Podcast-premiär i “Sitt inte still”!

Idag mina vänner är en stor dag, för idag släpps avsnittet av podcasten “Sitt inte still” där jag medverkar. Det är första gången någonsin jag är med i en podcast, men gud vad roligt det var! Det var Ida Aspviken som driver @traningsblogga på instagram som bjöd in mig att vara med i podden, och det var också hon som intervjuade mig.

Vi pratar om min marathonträning, löpning och övervikt, motivation, mål, träningsplaneringar och annat smått och gott. Det var faktiskt inte alls svårt att sitta där och babbla om sina absoluta favoritämnen i 45 minuter, och är något som jag gärna gör igen. Fick till och med lite lust att själv börja podda. Vem vet vad som händer i framtiden!

Självklart tycker jag att ni ska in och lyssna, ni hittar den där poddar finns, eller exempelvis HÄR. Och snälla, var schyssta i er kritik haha. Jag hade precis kommit ur min långa semetserförkylning när vi spelade in så är ganska hes på rösten, hehe. Har inte vågat lyssna själv än… Kan ju bli lite lagom cringig lyssning på kvällens löprunda så kanske jag springer lite fortare, haha. Nä skoja. Eller inte. Ahh.. Aja, in och lyssna med er nu! Jag bjuder på den.

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Ida (Träningsblogga)
    August 7, 2018 at 13:18

    Det var så kul att du ville vara med! Blev ett grymt avsnitt! :)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.