fitness

Semesterkilona ger långsamt vika

Vägning vecka 28

Det är två veckor sen senaste vägningen, och vågen visar försiktigt positiva besked. Ner 0,7 kg och någon centimeter på måtten känns ändå lugnande, och det visar ju i alla fall att vikten inte håller på att eskalera uppåt. Även om det trots allt är en lång bit kvar till målvikt, så känns det ändå bra att ha koll så att jag inte går åt fel håll och att semesterkilona långsamt återställer sig själva.

 • Vikt: 96,5 kg (-0,7 kg)
 • BMI: 33,8,0 (-0,2)
 • Midjemått: 99 cm (-1,0 cm)
 • Midja/höftkvot: 0,81 (-0,1)
 • Kroppsfett: 46,3% (-0,6%)

Förra veckan var dock ingen bra matvecka ändå. Det var rätt så mycket skräpmat och pepsi max med få måltider och mycket småätande, men jag har inte fört någon matdagbok. Jag tänkte dock att den här veckan ska jag kostregistrera allt och samtidigt försöka göra det till en bra vecka, så ni får se ett exempel på det med. Vi har ju mitt matdagboksexperiment från tidigare i våras då jag åt som jag ville och skrev ner allt. Jag tänkte att det här kunde bli som en kontrast till det.

Planen för veckan är med andra ord enkel. Jag har lagat lite matlådor i helgen och fyllt frysen, så jag ska norpa på dom, äta morötter och nötter till mellanmål och gröt till frukost, och så kör jag på med löpningen igen. Nu är det bara 3 månader kvar till marathon så dags att lägga i nästa växel. Bara att köra så det ryker nu! Mitt mål är att gå ner 1,5 kg i veckan så att jag hamnar under 95 kg igen. Det borde gå, eller vad tror ni?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  July 9, 2018 at 15:43

  Härligt att det går åt rätt håll, håller tummarna för dig :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.