livsstil

STHLM Heartbeat 2017

Jag har bestämt mig för att jag ska återfå träningspeppen och energin om det så är det sista jag gör, så jag tänkte att vi kan se tillbaka lite på en av de mest inspirerande helgerna på länge, nämligen när jag var på STHLM Hearbeat i mitten av mars. Det var Sofia Bursjöö från uppochhoppa.se som ordnade dagen, som ersätter Blogger Boot Camp som jag var på förra året. Det var helt enkelt en dag fylld av mingel, träning, godsaker, vackra kläder, svett, nätverkande och bloggsnack. Hur roligt som helst!

På dagen var det ett influencer-event för speciellt inbjudna, och jag var en av dem! Bara det är ju lite coolt. Jag fick hänga med människor som jag ser upp till och beundrar, och ibland blev jag tom lite starstruck. Här hänger jag med Erika Lauri, Mia Fernando och Fanny Lindkvist. Ni kanske känner dem bättre som Reachyourgoal, BakingBabies och Lesscarbs.

På plats fanns ett helt gäng grymma sponsorer, och vi fick med oss en minst sagt diger goodiebag hem. De som genast fångade min uppmärksamhet var Depend, som kommer ut med en neonkollektion i sin populära serie 7day. Det är det lack jag själv använder i princip hela tiden, eftersom lackningen sitter perfekt nästan hela veckan. Och så kostar dom typ ingenting. Jag är orimligt taggad på den här neonkollektionen, och hängde runt deras monter och tog bilder hela tiden kändes det som haha. Även Planti blev en favorit, med en havrebasserad islatte som faktiskt inte gjorde mig illamående, trots likheten med mjölk. Den smakade mer som smält glass, och kan tänka mig att den är grymt god en varm sommardag. Tummen upp för dem!

Självklart så blev det en hel del träning också, och jag var ganska mör i kroppen dagen efter om man säger så. Vi inledde dagen med ett pass Soma Move, presenterat av Risenta, där vi fick göra flytande rörelser till skum musik och bli helt genomsvett. Verkligen ett annorlunda träningspass som jag absolut kan tänka mig att köra igen. Sedan körde vi Barre Toning, ett träningskoncept från SATS där vi gör hundra olika sorters benlyft med en balettstång som stöd. Den tog bra i rumpan kan jag säga! Sedan var norska träningsprofilen Funky Gine på plats och körde sitt högintensiva pass Funky and Fit, men jag stod bredvid och fotade. Hade fått nog av träning den dagen, eftersom vi dessutom hann klämma in lite fotprehab och ett pilatespass med fokus på bäckenbotten. Puh!

Apotek Hjärtat var en av sponsorerna på plats, och dom lät mig prova kompressionsstrumpor i sitt bås, och sedan höll de en liten fotworkshop. Anna Finnborg från Beautifullife.se fick sin fot klämd och spänd med blandade känslor, haha. Själv så gillar jag att apoteken har börjat satsa på friskvård också och inte bara sjukvård. Det allra bästa för alla är ju om vi slipper skada oss och bli sjuka redan från första början, och för oss löpare är det extra viktigt att hålla koll på fötter och underben. Det är ju där de allra flesta får problem när de springer för hårt och för mycket.

Tack Sofia med crew för ett fantastiskt event, och hoppas det blir en uppföljare nästa år! 

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  uppochhoppa
  April 12, 2017 at 1:20 pm

  Tack snälla för att du kom och så härligt att du hade en bra dag!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 13, 2017 at 9:45 am

   Tack själv, det var awesome! 😀

 • Reply
  Mari
  April 12, 2017 at 4:37 pm

  Jag längtar tillbaka 🙂

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 13, 2017 at 9:45 am

   Ah det var grymt!

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  April 12, 2017 at 4:44 pm

  Kul! Jag hoppas också på en repris nästa år, var så trist att missa den här gången!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 13, 2017 at 9:45 am

   Ja nästa år får du allt se till att följa med 😉

  Leave a Reply