lifestyle

Stronger Flower Power – tights och toppar med sommarfeeling

Inlägget innehåller annonslänkar

Igår släppte ett av mina favoritmärken, Stronger, en helt ny kollektion med Flower Power-tema! Som vanligt är allting habegärligt bortom alla gränser, men eftersom jag faktiskt fyllde hela 30 år i tisdags så bestämde jag mig nu för att äntligen göra slag i saken och unna mig ett helt set för en gångs skull. Både top och tights ligger på lådan på väg mot mig – och nu återstår bara frågan om ni kan gissa vilket? Är det Freedom, Hope, Grace eller Peace som kommer få beklä min svettiga kropp i vår och sommar?

Freedom tights & top – Hope tights & top – Grace tights & top – Peace tights & top

Ni ser ju, det är riktiga tropiska karameller som ligger och väntar på hemklickning. Sitter nu här och nästan ångrar mig och velar om jag valde rätt set, för alla är ju snygga så jag dör. Jag hoppas verkligen de kommer på rea sen så jag kan köpa allihopa, men någonting säger mig att man får vara rätt snabb, för storlekarna lär ryka ganska så fort.

Vilket set hade du valt, och vilket tror du att jag valde?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Löpar-Åsa
  April 6, 2018 at 11:20

  Jag tycker att de är skitläckra, men jag passar personligen inte i för flammiga mönster. Hade nöjd mig med tajts. Jag hade valt Hope, tror jag. Och jag tror faktiskt att du också gjort det!

  • Reply
   Emma Hällbacka
   April 6, 2018 at 13:53

   Äsch “passar” är ju en smakfråga ;) Du ska få se vilket par det blev så fort dom kommit fram! :D

 • Reply
  Peggy Johansson
  April 7, 2018 at 17:18

  Jag väljer Peace, för den oranga energin!
  Tror att du valt Hope.

 • Reply
  Happy
  April 9, 2018 at 09:23

  Jag har ännu inte vågat testa Stronger thightsen, hur är de med mobilficka?? Hatar träningstights utan mobilficka, men äslkar deras glada mönster!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.