Menu
lifestyle

Stronger Ice Cream Collection

Jaa äntligen har mitt favoritmärke Stronger släppt en helt ny kollektion – och vilken kollektion sedan! Ice Cream Collection är deras somrigaste kollektion hittills, med lekfulla serie-print, varma pasteller och snitt inspirerade av Kalifornien. Färgerna är hämtade från glassens värld, och visst blir man änna lite sugen på att ta sig en jogg i solen i något av seten och avsluta med en mjukglass? Inte mig emot!

Kollektionen består av 8 olika av deras klassiska modeller som kommer i totalt 15 olika färgvariationer. Jag kan som vanligt inte välja en favorit, men om jag absolut måste så hade jag nog valt shortsen och crop-toppen i rosa – så himla fint! Nytt för Ice Cream Collection jämfört med deras många av deras tidigare kollektioner är att tightsen och sport-bh:arna har fått sällskap av ett helt vanligt linne. Perfekt för de som inte är bekväma med att springa runt med magen bar, men ändå vill ta del av deras läckra träningskläder.

Jag äger redan flera par tights och toppar från Stronger och kan verkligen gå i god för att det är grym kvalitet och så himla sköna att träna i. Jag brukar ta storlek L eller M, lite beroende på modell. Men dom är ganska stretchiga, så det beror lite på hur man vill att de ska sitta. Vet dock att deras nyare uppdaterade mönster är något snävare i modellen än de gamla, så i den här kollektionen kommer jag att beställa storlek L.

Du kan spana in hela Stronger Ice Cream Collection här! Vilket plagg är din favorit?

Spara

Spara

Spara

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.