fitness

Testa en ny träningsform med Rabble.se

Inlägget presenteras i samarbete med Rabble.se

Rabble Actic träning rabattkod

Alltså, vi vet ju alla hur förbaskat svårt det kan vara att komma igång med träningen. Igen. Även en sådan som jag, som levt och andats träning under flera år, hamnar i svackor då jag för mitt liv inte kan se vad det var som var så himla kul med att bli svettig, trött och stel. Den där träningsmotivationen som jag jämt tjatar om är nyckfull, och tajmar man låg motivation med högt tempo på andra håll i livet så blir träningen lätt liggande. Samtidigt så vet jag ju innerst inne att det finns ingenting bättre än träning, både för hälsan och humöret.

Det gäller att hitta SIN grej

Ett toppentips för att hitta tillbaka till glöden är att prova en ny träningsform, och liksom få ett miljöombyte. För dig som alltid vart ute och sprungit kanske det är stålet i gymmet som blir din nya passion, och för dig som tröttnat på squats kanske gruppträning kan ge ny dynamik åt träningen? I samarbete med appen Rabble.se skulle jag vilja tipsa er om ett grymt erbjudande, där du kan få prova på träning på Actic i 5 dagar, helt gratis!

Ladda bara ner appen och logga in, det är superenkelt! Jag loggade in med mitt facebookkonto med en enda knapptryckning. Sök på “actic” och hämta hem rabattkoden. Dra sedan iväg till närmsta Actic-anläggning (Finns över 118 anläggningar från norr till söder!) där du visar upp rabattkoden i kassan, och vips så har du fem dagar på dig att prova på hela deras sortiment av gym- och gruppträning. Själv funderar jag på att testa afro, ett pass till trummor som jag brukade köra förr på mitt gamla gym, men som de tog bort. Som jag saknar det, och satan vilken bra träning det är!

Gruppträning Actic Rabble prova gratis

Jag vet hur svårt det kan vara att komma igång med träningen, jag har själv vart där tusen gånger. Men jag lovar att det är så himla, himla värt det! Man har så oerhört mycket att vinna på att gå från att inte träna till att bara träna lite grann. Kan man då hitta en träningsform som man verkligen gillar och njuter av så är chansen stor att man fortsätter, och på köpet ger sig själv flera år extra av god hälsa och livskvalitet. Så mitt råd är verkligen att testa. Jag menar i bästa fall hittar du din nya träningsfavorit, och i värsta fall fick du iallafall några gratis träningspass. Inte illa pinkat ändå va?

Passa på att ladda ner Rabble och prova något nytt i gymmet den här veckan!

 

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.