lifestyle

The same, but different

Long time no seen, vänner. En del av er har kanske sett mina första stapplande steg tillbaka in i sociala medier på min instagram (@emmahallbacka) men jag ser också att ni har kikat in här. Det värmer mig verkligen, för jag har kommit fram till slutsatsen att jag verkligen saknar att blogga. Jag saknar att skriva, att dela med mig, och sätta mina minnen på pränt.

Det jag inte saknar är att behöva ursäkta mig. Att känna att jag publicerar fel saker, och sedan ha ångest för att gå in på bloggen för att läsa kritiken samtidigt som jag verkligen känner att jag faktiskt KAN stå för det jag skriver. Ni har aldrig varit elaka mot mig, det är mest mina egna tankar. Hur jag går på defensiven så fort jag vet att jag inte följer mittfåran i mellanmjölken. Men det är slut på det nu. Take it or leave it, nu får ni det ni får. Min blogg, mina regler liksom. Djupt andetag.

Jag är inte alltid glad och positiv. Många beskriver mig som ett energiknippe med handlingskraft och optimism som svämmar över, men jag måste få låta min andra sida, min djupt cyniska och sarkastiska sida, få plats med. Jag känner att jag tidigare har lagt på en glättig fasad för att försöka locka läsare som vill “inspireras och motiveras”. Jag tror det tills sist gjorde att glädjen blev mer och mer fejkad, tills jag kände mig helt tom inuti. Mycket har nog också att göra med mitt tidigare jobb, där jag också var tvungen att fejka varje dag. Nu kan jag sitta på mitt kontor och sura bäst jag vill, och ha glädje över i slutet av dagen.

Min förhoppning är att ni ska tycka att nya Emma, eller riktiga Emma, är lika intressant som tidigare. Nu när jag är 31 fyllda, har jobb, hem och ansvar, så vill jag känna mig vuxen på alla plan. Där ingår att inte förställa sig i onödan för andras nöje. Min tanke är att det här kommer att vara mer äkta. Lite mer bitterhet, lite mindre fluff, men något som jag kan stå för i längden. Håll till godo.

Spara

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Jeanette Sandelin
  April 22, 2019 at 10:05

  Heja dig :)

 • Reply
  Camilla
  April 22, 2019 at 19:17

  Grymt Emma ❤️

 • Reply
  Johanna
  May 3, 2019 at 09:41

  Roligt att du är tillbaka :)
  Och du ska ju bara vara Emma och ingen annan!

 • Reply
  blåmesen
  May 8, 2019 at 11:07

  Kul att du är tillbaka!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.