lifestyle

Träningsflyt i mängder!

Jag har fått in sånt himla träningsflyt nu alltså! Det är bara onsdag och jag har redan hunnit med tre löppass, två styrkepass, ett pass Bodypump och en massa vardagsmotion och tom lite rörlighetsträning. Och då har jag ännu inte gjort dagens pass! Det känns i kroppen ska ni veta, är mör som en inlagd sill. Och på tal om sill så har fått en massa cravings på mat igen.

Det är så skumt, för när jag inte tränar, eller tränar sporadiskt, så är jag mest sugen på socker hela tiden. Men när jag tränar ett eller två pass om dagen så får jag extrema cravings efter väldigt nyttiga och specifika saker. Igår efter jag kom hem från passet med löpargruppen så kunde jag inte leva utan knäckebröd och sill. Gick igenom affären och kom ut med en påse med makrill, potatis, pasta, knäckebröd och två burkar sill. Kroppen trenger sommar-husmanskost!

Att jag äter bättre per automatik är bara en av fördelarna med att träna så här mycket. En annan är att sömnen blir av en helt ny kvalitet. Jag somnar och däckar som en sten, sover djupt och vaknar utvilad av mig själv på morgonen. Och så länge jag ser till att faktiskt sköta återhämtningen och sova och äta ordentligt, så är det faktiskt grymt härligt och toppenbra både för fysiska och psykiska hälsan att träna något varje dag, och gärna variera mellan styrka och kondition. Och vet ni, jag är på dag fyra av min runstreak nu… Tror ni jag kan klara 100 dagar?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  hopihopi
  June 14, 2017 at 08:50

  Vad kul att du kör en runstreak! Jag tror att du lätt klarar 100 dagar, heja dig :)

 • Reply
  Ida (Träningsblogga)
  June 14, 2017 at 09:03

  Härligt med träningsflyt, och lycka till med din runstreak! Själv har jag klarat som mest sju dagar på en sådan, haha :D

 • Reply
  jeanette sandelin
  June 14, 2017 at 09:24

  Heja dig! Vilken inspiration du är <3

 • Reply
  Trail & Inspiration
  June 14, 2017 at 19:10

  Känner igen det där. Är också mer sugen på nyttig, näringsrik mat när jag tränar!
  Klart du fixar det, om du vill! :-)

  Kram M

 • Reply
  Mari
  June 15, 2017 at 19:49

  Heja dig, jag tror på dig :)

 • Reply
  Löpar-Åsa
  June 19, 2017 at 18:14

  Åh, släng över lite av den där energin på mig är du snäll! Har tappat lite ork och lust… Jag hoppas också på att köra lite runstreak när jag väl är ledig, dessförinnan tillåter inte mitt schema.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.