livsstil

Vad händer egentligen?

dsc_0008

Det är mycket nu

Nu har det varit tyst här alldeles för länge känner jag, och det har sina anledningar. Jag har blivit omplacerad på jobbet under december med all den stress det innebär att lära sig en ny arbetsplats, träningen rullar på men ger mig konstant träningsvärk efter varje pass, den vegetariska maten börjar kännas oinspirerande och jag har längtat efter kyckling i tre dagar, och dessutom så jobbar jag ju för fullt med julkalendern, som sugit åt sig all min bloggenergi. Lägg till det att det blir mörkt vid tre och jag har noll roliga bilder att visa, att jag har så sjukt mycket sociala grejer nästan varje dag, och dessutom har upptäckt ett nytt brädspel som tar mellan 1 och 3 timmar att spela.

Snart hittar jag energi igen

Mina prioriteringar är all over the place, och bloggen har på något sätt hamnat på efterkälken. Men don’t worry, på torsdag börjar julkalendern, och nästan alla inlägg är klara nu! Tills dess får ni en throwback från förra december och en ljuslykta. Den fotograferades under vår årliga ölprovning, som i år gick av stapeln i fredags. Ett inlägg om det kommer också, så ni vet vad ni ska köpa till julbordet om ni vill dricka öl till. Ja, det är mycket nu, men ge mig lite tid bara så ska jag få ordning på den här skutan också!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kristoffer
  November 29, 2016 at 8:39 pm

  Jag är oerhört fascinerad av din blogg och har läst en hel del sen jag stötte på den. Är själv överviktig 88:a som precis börjat träna inför STHLM Maraton nästa år. Är sjukt taggad att komma igång med träningsprogrammet som jag fick när jag anmälde mig. Lycka till! Keep on writing.

  • Reply
   Emma Hällbacka
   November 30, 2016 at 12:41 pm

   Åh vad glad jag blir att du gillar bloggen! 😀 Och STORT lycka till med din marathonträning! Kika gärna in och låt mig veta hur det går 😀

 • Reply
  Mari
  November 30, 2016 at 8:41 pm

  Ta hand om dig <3

 • Reply
  Fröken Rödlök
  December 1, 2016 at 9:24 am

  Svar: Jo men precis – jag håller med. Jag har gärna på nån serie eller nåt av alla mina hundra svenska program jag följer på play just nu medan jag pärlar 🙂

 • Leave a Reply