Uncategorized

Vägning vecka 24

vecka24

Jag får ingen omedelbar belöning av att äta bra

Jag har inte räknat några kalorier eller tänkt på vad jag äter särskilt mycket under föregående två veckor, och det märks på vågen. Jag har dock funderat lite, och ja, jag har kommit fram till några skäl till varför jag har svårt att motivera mig till att äta bra. Dels så får jag ingen omedelbar belöning som jag får när det gäller träningen. Där kan jag liksom bocka av när jag tagit ett steg närmare målet. Jag måste skaffa ett liknande system för maten.

LÄS MER:
>> Så mäter jag ut mitt kroppsfett

Vill jag gå ner i vikt tillräckligt mycket?

Men även det långsiktiga målet känns inte tillräckligt attraktivt. Jag är helt enkelt inte tillräckligt sugen på att vara smal för att jag ska orka lägga ner energi på att hålla mig till en matplan. Men det är när man identifierat sina problem som man får möjlighet att lösa dem, eller hur? Här kommer veckans mått:

 • vikt: 90,5 kg
 • BMI: 31,7 (fetma)
 • midjemått: 93,0 cm (bukfetma)
 • kroppsfett: 43,3%

Nu kör vi nya tag! Jag har nämligen en plan för den här veckan som jag till och med har förberett, för if you fail to plan you plan to fail.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Camilla
  June 13, 2016 at 8:31 am

  Känner så oerhört väl igen mig. Dock har jag senaste veckorna märkt att jag i och med att jag har skött maten bra också fått grym utdelning i styrketräningen.
  Nu gäller det bara för mig, att hålla fast vid kopplingen bra mat = power i musklerna!
  Det är så himla svårt!!

  • Reply
   Emma Hå
   June 13, 2016 at 8:42 am

   Jag har aldrig lyckats hålla fast vid bra matvanor så länge att jag börjar se resultat på andra delar av livet, så som jag nu kan göra med träningen. Så svårt, men du är grym!

   • Reply
    Camilla
    June 13, 2016 at 9:39 am

    Tack 🙂 Vi kämpar på!

  Leave a Reply