lifestyle

Vägning – vecka 48

Vägning vecka 48

Nu är det några veckor sedan jag vägde mig sist så tänkte passa på idag. Vågen stod på 90 kilo imorse, vilket är något högre än min nya setpoint. Dock så är jag inne i min mest vattensvullna fas i månaden om man säger så, och igår drog jag 15 bitar sushi, som är sjukt salt och också lagrar in massa vätska. Jag är med andra ord inte det minsta orolig, speciellt inte med tanke på att måtten knappt rört sig alls.

 • Vikt: 90,0 (+1,7 ) kg
 • BMI: 31,5 (+0,6)
 • Midjemått: 92,0 (+0,5) cm
 • Midja/höft-kvot: 0,79 (+/- 0)
 • Kroppsfett: 41,6 (+1,2)%

Jag har inte direkt någon plan för veckan, mer än att försöka fortsätta välja mat framför godis och försöka att laga mer och mer mat hemma igen. Det har blivit ganska så mycket färdigmat det senaste, och det är inte bra, framförallt inte för plånboken. Därför är målet att laga minst en matlåda den här veckan, och självklart tänker jag dela receptet med er om jag lyckas. Ska bara få ordning i mitt kök först…

När det gäller träningen så har det blivit några lugna veckor medans jag svultit ut min förkylning, bombat med vitaminer och försökt sova så mycket jag kan. Men nu känner jag mig relativt redo att hoppa på programmet inför Sylvesterloppet igen. Därför är också tre pass löpning inplanerat under veckan. Men min absolut högsta prio kommer vara att inte stressa. Jag ska helt enkelt göra mitt absolut yttersta för att inte stressa upp mig om något i träningen eller maten inte blir perfekt, för stress är min värsta fiende i det här. Så skönt att äntligen ha insett det, och välja ro framför allt.

(Följande text innehåller reklam för min löpargrupp online)

Och du, missa inte att du kan anmäla dig till min löpargrupp ONLINE nu, med start 1 januari! November ut får du en fantastisk lanseringsrabatt på hela 50%, och du anmäler dig via min splitternya webshop på exitrix.com. Ta chansen, för det här kommer att bli toppen!

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Johanna
  November 27, 2017 at 14:35

  Bara du tar det lugnt i början och inte stressar iväg så kommer du snart vara på banan igen, den träning som är gjord förut finns ju kvar där nånstans :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.