lifestyle

Veckans träning – vecka 42

Träningsschema Sylvesterloppet vecka 1

Då har jag gjort första veckan på mitt nya träningsschema och tänkte ge er en liten sammanfattning. Jag lyckades genomföra alla tre löppassen som planerat. Dock så hade jag lite för högt tempo på både passen som jag sprang utomhus, snabbdistanspasset och långpasset. Intervallerna sprang jag på löpband, så där var det lättare att hålla koll på tempot (vilket är exakt varför jag alltid springer intervallerna på just löpbandet). Så här såg min träningsvecka ut:

Sammanfattning:

 • Total sprungen distans: 15,8 km
 • Antal pass: 4

Däremot blev det ingen alternativ träning och endast ett styrkepass. Det var på tisdagen när jag körde lite löpstyrka tillsammans med min löpargrupp. Så på den biten behöver jag bättra mig, men hallå: tre löppass är ju inte illa pinkat! Speciellt inte när alla tre passen gick så himla bra. Du kan klicka på länkarna i listan ovan om du vill ha en recap på hur det gick.

Som ni ser i schemat består kommande vecka av samma upplägg, men både distanspasset och långpasset är en kilometer längre, och intervallerna ska göras i backe istället. Backlöpning är ju faktiskt ett av mina favoritpass så det ser jag verkligen fram emot. Ska nog sticka ut och köra nu med en gång!

Hur gick veckans träning för dig?

Spara

Spara

Spara

Spara

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  October 23, 2017 at 11:42

  Härligt, fortsätt på den här vägen :) kör hårt kommande vecka!

 • Reply
  Hanna
  October 23, 2017 at 15:40

  Härligt! Jag sprang ett lopp igår, fem kilometer, som gick helt okej. :-) Annars har jag inte tränat särskilt mycket. Dömt en massa fotbollsmatcher och tränat pilates. Inte helt fel det heller.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.