Menu
lifestyle

Vinn superfood och önska ett inlägg

Stora läsarundersökningen 2016

Det är ju lätt att sitta här och babbla när det är jag som styr över inläggen. Men ni som läser är ju en minst lika viktig del av den här bloggen, och trots det så vet jag inte vilka NI är och vad NI vill! Det är dags för Läsarundersökningen 2016, ett litet google-formulär som ni snabbt kan fylla i, där ni får chansen att berätta lite om er själva. Det tar bara ett par minuter, och som en liten present till er så får alla som svarar chansen att vinna en påse Organic Moringa Supermix, ett nytt grönt superfood (man kan till exempel använda det i smoothies) fullspäckat med mineraler! Det kan man ju bara inte motstå, eller hur?

TA CHANSEN
>> Ni hittar undersökningen här!

2 Comments

 • MADDISENJ.SE
  January 20, 2016 at 23:00

  Men eller hur?! Försöker hitta inspiration till vårt nya kök i alla dessa härliga inspirationsbilder som finns på nätet :D

  Reply
 • Evy
  January 20, 2016 at 23:18

  hej! jupp dom ä goda.. finns olika smakar! har inte provat så många än men blåbär har ja provat men den va äcklig tyckte ja så ja håller mig te vissa smaker som ja tycker ser goda ut å hoppas smkar gött helt enkelt hehe!.. choklad har ja också prova å den va sådär.. de med andra frukt smaker ä helt ok tycker ja! :)

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.