livsstil

Lucka 20 – vinn vinterkit från Gococo!

Inlägget presenteras i samarbete med Gococo

lucka-20-gococo

Idag kan ni vinna ett härligt träningskit med mössa, buff och vattenflaska från grymma märket Gococo som gör de absolut bästa löparaccessoarerna. En perfekt present till dig själv eller någon annan som vill ut och springa i kylan!

gococo-4

Ett perfekt kit för vinterlöpning

För er som inte vet, så är en så kallad “buff” eller halsvärmare, den ultimata vinterlöparaccessoaren. Det är helt enkelt ett litet tygstycke sytt som en tub, och som kan vara i varierande tjocklek och material. Just den här från Gococo är tjock och mysig med en mjuk insida i powerstretch fleece. Den fungerar både som halsduk, eller som ansiktsskydd om det är riktigt kallt, eller som mössa/pannband om man är lagd åt det hållet. Annars får man ju faktiskt i paketet med en riktigt bra mössa också, i samma material. Och som en liten bonus får du också med en av deras stilrena och kemikaliefria vattenflaskor i glas med silikonfodral. Ett riktigt höjdarpaket för att få fart på löparbenen i vinter!

gococo-5

För att vinna paketet ska du:

Lämna en kommentar till det här inlägget där du motiverar varför du vill vinna. Glöm inte att välja färg på mössan och buffen (svart eller turkos) samt på vattenflaskan (orange eller rosa). Den bästa motiveringen vinner hela kitet, totalt värt 568 kr!

Du har till 23.59 den 20:e december på dig att delta! Fyll i din e-post (publiceras ej) så att jag kan kontakta dig. Vinnaren meddelas den 22:e december här på bloggen, samt via e-post. Glöm inte dela inlägget med dina vänner på facebook, och gå med i julkalenderns facebookevent för att inte missa nästa lucka. Lycka till!

You Might Also Like...

24 Comments

 • Reply
  Mari
  December 20, 2016 at 9:00 am

  Springa utomhus oavsett årstid, det är något som är självklart för mig. Att då kunna vinna ett sådant underbart kit från detta fantastiska märke vore verkligen en boost, en liten spark i baken för att fortsätta min utomhusträning. Oavsett vad. Jag håller tummarna!!

 • Reply
  Camilla Lind
  December 20, 2016 at 9:06 am

  Älskar Gococo och vill vinna såklart. Flaskan skulle vara orange för den skulle min man få, som envisas med att använda pet-flaskor.
  Buffen och mössan turkos för det skulle matcha mina längdåkningskläder som jag ska ha på mig när jag åker mina 9 mil i ICAs klassiker!

 • Reply
  Madeleine szanto
  December 20, 2016 at 9:16 am

  Jag har två stora, underbara hundar. Vi är ofta i skogen och då behöver jag en go mössa. Jag kan vara ute ganska länge (det händer att jag går vilse 😬😁) och då behöver jag vatten. Både till mig och hundarna. Vore toppen med en ny vattenflaska 🤗

 • Reply
  Åsa
  December 20, 2016 at 9:20 am

  Att vinna en flaska, mössa och buff, ger mig en extra knuff, att uti joggingspåret fara för i juni i form för Stockholm maraton vara.
  Skulle vilja ha turkos om jag vinner

 • Reply
  Janina Korpe
  December 20, 2016 at 9:20 am

  Jag har sprungit till och från i ganska många år men alltid kommit av mig när det blivit kallare ute. i år måste jag då hålla i träningen då jag ska springa Göteborgsvarvet i maj, och vill göra en bra tid. Utrustning är A och O oavsett sport man utövar och jag behöver verkligen bra utrustning till vinterns löparpass, har ingenting bra 🙈
  Önskar vinna svart set och en rosa flaska.

  Delat på instagram.

 • Reply
  Mia
  December 20, 2016 at 9:30 am

  Alltså, min nuvarande gula mössa fyller verkligen sin funktion – jag syns! Men den är inte snygg…och i vissa vinklar ser jag ut som ett knallgult ollon… Jag vill känna mig fräsig när jag tränar och leder träningspass nästa år. Så för min egen och andras trevnad bör jag vinna denna tävling 🙂

  Turkos och orange blir grymt!

 • Reply
  Jenny Carlsson
  December 20, 2016 at 9:40 am

  Jag skulle så gärna vilja ha detta paket! Främst för glasflaskan i och med att jag länge önskat en sådan då den är ett mycket bättre alternativ än alla plastflaskor, man slipper alla kemikalier som förgiftar kroppen. Jag vill ha den för att jag bryr mig om min hälsa och mående. Den orangea tycker jag var snygg! Att det medföljer en buff och en härlig löparmössa är en fin bonus! Lagomt tjockt material som andas gör att jag slipper bli överhettad, reflexen på den gör mig synlig och trygg. Turkos är en av mina favoritfärger så inte oväntat väljer jag den 😉

 • Reply
  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
  December 20, 2016 at 9:41 am

  Jag är med! Behöver bli bättre på att motionera och de skulle kanske hjälpa mig att börja.
  Mössa buff: Svart
  Vattenflaska: rosa

 • Reply
  Johanna
  December 20, 2016 at 10:03 am

  Yes, nu är det min tur att tävla! Jag har alltid varit den frusna personen, jag alltid klagat på att det är kallt medan andra tittat oförstående på mig. Bara tanken på att träna utomhus på vintern har ärligt talat skrämt mig men då jag flyttade i höstas har jag hittat en del bra vägar i närheten som jag har velat utforska. Ursäkten att det är för kallt gör sig ofta påmind men jag har varit ute några gånger. Hade jag fått äran att vinna detta varma (och mysiga?) träningskit hade det varit en grym boost! Inga ursäkter, nu kör vi!

  Färgmässigt föredrar jag svart för mössan och buffen samt en cool rosa vattenfalska 😀
  Ha det gött!

 • Reply
  Cherie
  December 20, 2016 at 11:20 am

  Älskar Gococo´s produkter och har faktiskt nyss beställt hem nya strumpor. Men att få en mössa, buff och vattenflaska hade inte skadat eftersom jag idag inte äger någon mössa eller buff att träna i.. Och eftersom det blåser här nere i Skåne hela vintern så hade det varit skönt för både hals och öron att slippa frysa 🙂 Och vattenflaskan hade fått följa med på jobbet 🙂 Gärna turkost på buff/mössa och orange på flaskan 🙂

 • Reply
  Clara
  December 20, 2016 at 11:58 am

  Varmt och skönt är ju bra när man är ute på språng, eftersom jag inte springer så fort skulle det vara skönt med lite värme. Gärna i färgen svart och en rosa vattenflaska

 • Reply
  Jessica Sundberg
  December 20, 2016 at 11:58 am

  Jag drar mig alltid för att ge mig ut och promenera, springa eller lika med barnen på vintern för att jag jämt fryser så mycket. Jag skulle verkligen behöva en buff som värmer effektivt. Snygg i svart får den gärna vara också. En orange vattenflaska vore inte dumt. De flesta verkar ha rosa och jag vill inte ta någon annans vattenflaska – då är det bra med en snygg färg som kanske bara jag har!

 • Reply
  Bella
  December 20, 2016 at 12:30 pm

  Jag vill vinna för att jag springer mycket utomhus även på vintern. Äger faktiskt ingen löparmössa, utan brukar bara ha ett band vilket kan bli lite kallt. Någon buff äger jag inte heller annat än en tunn gammal uttöjd. Svart skulle passa mig, och tycker en orange flaska voe riktigt snyggt!

 • Reply
  Sara
  December 20, 2016 at 12:47 pm

  Jag har precis bestämt mig för fortsätta springa mina långpass utomhus hela vintern inför min marathonsatsning 2017. Jag skulle bli hemskt glad för en svart mössa och buff. Jag tycker det är jättesvårt att hitta en mössa som sitter på plats när man springer. Jag har sneglat på Gococos vattenflaskor men varit lite för snål för att köpa mig en egen. Jag skulle vilja ha en rosa flaska om jag hade turen att vinna detta fantastiska paket.

 • Reply
  Elin
  December 20, 2016 at 1:13 pm

  Jag har varit sjuk en längre tid nu och det gör mig lite deppig. Det perfekta botemedlet till detta skulle vara att vinna detta superfina kit. Jag skulle vilja ha svart buff och mössa och en rosa vattenflaska. Skulle verkligen bli suuuuuper glad om jag vann!

 • Reply
  Carola Erdestål
  December 20, 2016 at 3:04 pm

  Hejsan !

  Både buffen och mössa låter väldigt praktiska & sköna . När man springer så vill jag att mössan ska sitta på plats & värma .Sedan är det ju extra roligt att den är snygg som denna.
  Tycker Gococo gör mycket snyggt så skulle bli väldigt glad om dessa fick följa med mig ut i spåret nu i vinter.( Gillar färgen svart på mössa & rosa vattenflaska )

  Vänligen Carola

 • Reply
  Jenny Lingvall
  December 20, 2016 at 6:50 pm

  Har precis upptäckt hur otroligt härligt det är att springa på vintern. Förut har jag tagit steget in på gymmet samtidigt som den första flinga börjar falla.
  Men mörkret och den krispiga luften ger mig ett nytt lugnt under löpturen men sedan även energi för resten av dagen!! Med det sagt så förbättras upplevelsen ännu mer när man rätt saker att springa i. Även om löpning inte är en dyr sport så blir det roligare men lite lyx i tillvaron som allt annat. Så jag hoppas att jag vinner det turkosa setet. 😍

 • Reply
  Clara Toll
  December 20, 2016 at 7:41 pm

  Det här ÄR det bästa jag sett hittills! Det är som perfekt för mig mvh nyaste löparen i gänget! 😉 Med den svarta mössan slipper mina små öron frysa varje gång jag ska gå ut och så slipper jag förlora massa värme från huvudet… och sånt! Och med en orange vattenflaska kommer jag vara ballast på gymmet och synas allra allra mest och det älskar jag. 😉

 • Reply
  LUCKA 20 EMMA – 20/12 | BLOGGTÄVLINGAR
  December 20, 2016 at 8:44 pm

  […] TÄVLA HÄR […]

 • Reply
  EN MÖLNBOBOS LIV
  December 20, 2016 at 8:46 pm

  Snart snart kan jag ge mig ut och springa, har några gånger kvar inne på gymmet för att få upp flåset. Vore inte helt fel att få springa runt i en turkos fin mössa och rosa vattenflaska.
  På något vis blir träningen roligare när man har färgglada kläder och accessoarer.

  Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/20/lucka-20-emma-2012-2/

 • Reply
  Beatatjata
  December 20, 2016 at 9:12 pm

  “Mer utomhusträning” skriver jag på min önskelista för första kvartalet på 2017. Trots att jag inte springer. Kettlebells i trädgården och utegym funkar faktiskt på vintern också. Försöker jag intala mig. Lite värmande hjälp skulle dock inte skada! Svart och orange önskar jag mig 🙂

 • Reply
  Madelene
  December 20, 2016 at 10:01 pm

  Perfekt vinst till mina dagliga promenader som ingår i min rehabilitering efter en svår cancersjukdom. Så att jag kan promenera med stil! Jag önskar svart set och rosa flaska. God jul!

 • Reply
  Resfredag/Annika
  December 20, 2016 at 10:14 pm

  Alltså, sedan jag genomförde Tjejmilen med personbästa i höstas har inte löplusten funnits där. Jag intalar mig att den kommer tillbaka med hjälp av fina assecoarer, visst!?? 🙂

 • Reply
  Stina Polvi
  December 20, 2016 at 11:12 pm

  Så härligt det vore att detta i turkost/rosa flaska vinna-
  som pepp när jag varit skadad men är på gång igen, en kämpande kvinna 😍
  Perfekt för att slippa drag på min hals såklart,
  slippa om huvudet frysa, underbart ❤
  Så nu håller jag verkligen tummar och tår-
  att just jjag lyckan får 🎄🎅🎄😍🙏❤

 • Leave a Reply